Ratchet & Clank: Size Matters PS2 (Käytetty)

 
24,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 19.05. asti
  • Myymälässä / Varastossa 1 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Osta uusi? 12,00 €
  • Saatavuus epävarmaa

Suosittu tehokaksikko palaa PlayStation 2:lle fantastisessa galaksien poikki kulkevassa avaruusseikkailussa.

Pelaajat ohjaavat Ratchetia ja Clankia pelisarjan omassa scifi-universumissa. Parivaljakko kulkee läpi galaksien kohti uusia, tutkittavia ja valloitettavia määränpäitä.

Ratchetin ja Clankin hyvin ansaittu loma loppuu lyhyeen, kun he pian huomaavat sotkeutuneensa salaperäiseen tehtävään. Seuratessaan kaapatun tytön jälkiä rohkea kaksikko löytää unohdetun teknomiitti-keksijänerojen rodun. Pian he paljastavatkin juonen, joka on paljon vaarallisempi kuin he osasivat kuvitellakaan.

Vanhan kunnon jakoavaimensa lisäksi Ratchetilla on käytössään koko joukko vanhoja tuttuja suosikkiaseita, kuten happohanska ja ampiaishanska. Lisäksi hän voi nyt yhdistellä eri panssareita toisiinsa käyttää uusia härveleitä, kutenVersomaattia, jonka avulla hän voi hallita kasveja.

Ratchet & Clank: Size Matters on tähtienvälinen toimintaseikkailu, jossa unohtumaton tehtävä saa eeppiset mittasuhteet. Koolla tosiaan on väliä.

  • PSP-hittipeli ilmestyy nyt PlayStation 2:lle ja palaa pelisarjan juurille perinteisen Ratchet & Clank -pelityylin myötä
  • Kerää päivityksiä upouuden mukautettavan panssarijärjestelmän avulla ja valtaa haastavia ja toiminnantäyteisiä alueita
  • Mukana uusia ja vanhoja aseita ja härveleitä, kuten Kauhun agentit ja kutistussäde.