Rail Simulator PC (DVD)

Loppuunmyyty
14,90 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 22.03. asti
  • Loppuunmyyty

Rail Simulator on rautatiesimulaatiogenren seuraava askel. Se antaa pelaajalle mahdollisuuden ottaa veturimiehen rooli ja ohjastaa useita nykyaikaisia ja historiallisia junia läpi useiden, pikkutarkasti mallinnettujen reittien Iso-Britanniassa ja Saksassa.

Pelaaja on vastuussa kaikesta: sähkö-, diesel- tai höyryjunan käynnistämisestä ja liikenteessä pitämisestä, ratasignaalien ja nopeusrajoitusten seuraamisesta, höyrypaineen tarkkailemisesta tai vaikka kiskoilla pysymisestä läpi petollisten ja tuulisten reittien läpi ajettaessa.

Peli tarjoaa genressä ennen näkemättömät grafiikat ja yksityiskohdat. Junat on mallinnettu realistisesti jokaista yksilöllistä mittaria, painiketta ja kahvaa myöden. Rail Simulatorissa on myös täydellinen fysiikanmallinnus sekä tarkat merkkijärjestelmät kaikkien reittien varsilla.

Pelaajat voivat luoda uusia reittejä tehokkaan ja helppokäyttöisen muokkaustyökalun avulla ja vaihtaa omia luomuksiaan muiden pelaajien kanssa internetin välityksellä. Voit luoda peliin oman, aidon lähijunareittisi tai tehdä mielikuvituksesi mukaan kokonaan uuden reitin hiirenklikkausten ja lukuisien, muokattavien peliobjektien avulla.

Vuonna 2001 Kuju loi Microsoft Train Simulatorin (MSTS), pelin, joka aloitti junasimulaatiogenren. Peli myi yli 900 000 kopiota maailmanlaajuisesti. Tähän pohjautuen studio on kuunnellut junapelifanien toiveita - Rail Simulator on genren odotetuin peli vuonna 2007.

Ominaisuudet:
Laajuutta ja realismia

Pelissä on yli 1900 kilometriä tarkasti mallinnettuja rataverkkoja Iso-Britanniasta ja manner-Euroopasta. Äärimmäisen tarkka fysiikkamoottori takaa ennennäkemättömän realismin tason. Train Simulator on kaikkien aikojen realistisin junasimulaatio. Lisäksi siinä on mukana paljon historiallista ja teknistä tietoja pelaajan nähtäväksi.

Junia ja ratoja joka lähtöön

Valitse kahdeksasta, viimeistä yksityiskohtaa myöten mallinnetusta sähkö-, diesel- ja höyryjunasta. Rataeditorin voi luoda uusia reittejä ja sisältöä sekä vaihtaa niitä muiden pelaajien kanssa.

Ajosimulaation tarkkuus

Opettele ajamaan viidellä erilaisella junatyypillä, joissa on täydelliset hallintatyökalut. Ajon haasteellisuutta saa vaihdeltua helposta simulaatiotason vaikeusasteeseen.

Uutta materiaalia tulevaisuudessa

Pelaajien ja kolmannen osapuolten tekemät laajennukset takaavat, että peliin tulee uutta sisältöä läpi sen elinkaaren. Uusi sisältö laajentaa jo entuudestaan huikeaa simulaatiokokemusta.

Kuvia pelistä:

Kuva 1   Kuva 2

Kuva 3   Kuva 4

Kuva 5Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat