Pyramid Harry Potter - Hogwarts Ceramic Cauldron Muki (511ml) (SCMG24474)

 
Tarjoushinta 14,99 € Norm. hinta 18,99 €
Säästä 4,00 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 11.08. asti
  • Myymälässä / Varastossa 2 kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €

HYVÄ ASTIANPESUKONEEN KESKEINEN KERAAMINEN MUKI PADAN MUODOSSA - kauniisti suunniteltu kolmella pienellä jalalla, joka perustuu pattoihin, joita HARRY POTTER käytti juomien haudutukseen ollessaan Tylypahkan noita- ja velhokoulun opiskelija.
EI EHDOTTOMASTI VUOTAVA KATTA - tämä korkealaatuinen muki on hauska tapa nauttia teetä, kahvia, kuumaa kaakaota tai jopa voiolutta ja sitä voidaan käyttää jopa Polyjuice- tai Felix Felicis -oluen valmistamiseen
Tylypahkan vaakuna - Tylypahkan vaakunassa on luihuisen, korpinkynnen, hufflepuffin ja griffindorin symbolit latinalaisella mottolla, joka tarkoittaa "Älä koskaan kutita nukkuvaa lohikäärmettä".
LOISTAVA LAHJA KAIKEN-IKÄISILLE HARRY POTTER -FANALEILLE – jokainen, joka rakastaa kuuluisan velhopojan tarinoita, nauttii tästä ainutlaatuisesta mukista, joka loihtii Harryn taianomaisen maailman.
AITOJA HARRY POTTER -TUOTTEITA - inspiroitunut elokuvista, joissa pääosissa ovat HARRY POTTER ja hänen ystävänsä Hermione Granger ja Ron Weasley ja Warner Brosin hyväksymä todelliseksi palaksi velhomaailmaa