Tony Hawks: Proving Ground PS3

Tony Hawks: Proving Ground PS3 (käytetty)

Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Tähän asti kaikkien aikojen suurin ja syvin Tony Hawk -peli, Tony Hawk's Proving Ground, vie pelaajat entistä kokonaisvaltaisemman skeittauskokemuksen pariin Baltimoren, Philadelphian ja Washington D.C.:n kaduille. Hahmonluontia on monipu... Lue lisää
19,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
maksuaikaa 3.11. asti
 • Myymälä Vantaakpl2
 • Varasto Vantaaloppu

Toimituskulut alk. 0,49 €

Toimitamme kaikista varastoista.

Tähän asti kaikkien aikojen suurin ja syvin Tony Hawk -peli, Tony Hawk's Proving Ground, vie pelaajat entistä kokonaisvaltaisemman skeittauskokemuksen pariin Baltimoren, Philadelphian ja Washington D.C.:n kaduille. Hahmonluontia on monipuolistettu entisestään ja niin hahmon tyyliä kuin tarinaakin saa viedä haluamaansa suuntaan, yksityiskohtaisemmin kuin ikinä aiemmin.

Nyt pelaajat voivat luoda myös upeita skeittivideoita muiden nähtäväksi ja viettää aikaa netissä olevassa Skate Loungessa, jossa voi skeitata kavereiden kanssa nastassa verkkopelitilassa. Pelasi peliä sitten yksinpelinä tai verkossa muiden kanssa, runsas liike- ja temppuvalikoima takaa runsaasti mahdollisuuksia mitä upeampien Nail the Trick -kikkojen parissa.

- Vapaa hahmonkehitystyyli mahdollistaa ainutlaatuisen ja yksilöllisen tavan viedä pelihahmoaan eteenpäin ja näin määrittelee myös erilaisten temppujen ja kikkojen oppimisen. Pelin edetessä hahmon ura- ja taitosuuntaa voi viedä haluamaansa suuntaan oppien matkalla uusia kykyjä ja temppuja.

- Mahdollisuus luoda näyttäviä ja mittavia skeittausvideoita monipuolisella videoeditorilla. Pelaajat voivat kaapata sairaimmat temppunsa ja epäonnistumisensa Neversoftin uudella videoeditorilla ja kuvata omia skeittivideoita. Kamerakulmat, linssivaihtoehdot, leikkaustyökalut ja musiikkityökalut mahdollistavat mitä erilaisempia tapoja tehdä kaikkien aikojen viileimpiä skeittipätkiä.

- Saumaton yksinpelin ja verkkomoninpelin yhdistelmä tekee pelaamisesta nautinnollista. Pelaajat voivat halutessaan koska vain vaihtaa yksinpelin tarinatilasta suoraan nettipeliin skeittaamaan muiden pelaajien kanssa ja näyttää kuumimmat temput ja kikat muillekin lautailijoille. Lisäksi pelaajat voivat luoda omia persoonallisia Skate Lounge -huoneita ja kutsua muita kylään ihailemaan saavutuksiaan tai vaikkapa liittymään moninpelisessioon.

- Laajennetut pelikontrollit mahdollistavat monipuolisempien temppujen ja kikkojen käytön, joiden lisäksi entisestään laajennettu Nail-the-Trick -valikoima.

- Mukana iso määrä skeittauksen ammattilaisia ja legendoja, jotka opettavat uusia temppuja ja liikkeitä hahmolle. Laajassa listassa nimiä ovat muun muassa itse Tony Hawk, Ryan Sheckler, Arto Saari, Jereme Rogers, Daewon Song ja Jeff King.

Katso traileri.

Takuu: 1 kk

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista:

 • NHL 11 PS3

  NHL 11 PS3

  • Myymälä Vantaakplyli 10
  • Varasto Vantaakplyli 10
  2,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.11. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Ghost Recon Future Soldier PS3

  Ghost Recon Future Soldier PS3

  • Myymälä Vantaakpl1
  • Varasto Vantaaloppu
  5,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.11. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Battlefield 3 PS3

  Battlefield 3 PS3

  • Myymälä Vantaakpl5
  • Varasto Vantaakplyli 10
  2,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.11. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • SoulCalibur IV PS3

  SoulCalibur IV PS3

  • Myymälä Vantaakpl1
  • Varasto Vantaakpl2
  6,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.11. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.