Siren Blood Curse PS3 (Käytetty)

×

34,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.8. asti
  • Myymälä Vantaa 3
  • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

Hyytävä urbaanilegenda herää eloon PLAYSTATION 3:lla. Amerikkalainen TV-kuvausryhmä saapuu tutkimaan ja kuvaamaan reportaasia urbaanilegendasta nimeltä Hanuda eli "kadonnut kylä", jossa huhun mukaan on tehty ihmisuhreja.

Hanuda on synkeän pahaenteinen, 1970-luvulle jähmettynyt maailma, jota ympäröi punainen meri. Kylää piinaa ikivanha kirous, ja vierailijoita ohjaavan pelaajan on pelastettava asukkaat, mukaan lukien kaunis Miyako. Pelaajan on puolustauduttava verenhimoisia shibitoja eli eläviä kuolleita sekä muita kammottavia hirviöitä vastaan.

 

Pelin varrella ohjataan jokaista kylässä vierailevaa hahmoa. Ainutlaatuisen näönnappausjärjestelmän avulla voi vaihtaa saumattomasti takaa-ajajien ja saaliiden näkökulman välillä. Uskomattomat kuvatehosteet, kehittynyt fysiikkamoottori ja hätkähdyttävän realistiset kasvoanimaatiot korostavat verisiä yksityiskohtia.

    * Astu uskomattoman realistiseen maailmaan, joka tempaa sinut Hanudan kylän kauheuksiin
    * Kehittynyt näönnappausjärjestelmä ja valtava valikoima toimintoja tekevät pelistä nopean ja dynaamisen

Siren Blood Curse on juuri sellainen kuin piinaavan selviytymiskauhupelin kuuluukin olla. Pelissä on piirteitä sen PlayStation 2 -edeltäjistä, jotka muistuttavat The Ringin ja Kaunan kaltaisia japanilaiskauhuleffoja, sekä tuoreemmista zombielokuvista. Lisäksi Siren Blood Curse on toteutettu episodimaisella tyylillä, joka muistuttaa 24:n ja Lostin kaltaisia TV-sarjoja.

Tarinaa kerrotaan useista eri näkökulmista. Pelaaja ohjaa vuoronperään eri päähenkilöitä, jotka ovat usein erillään toisistaan mutta silloin tällöin toimivat yhteistyössä. Tällä tavoin pelin kehittäjä, SCE:n Japan Studio, on pystynyt kussakin episodissa yhdistämään eri pelaamistyylejä sen mukaan, minkä hahmon lukua pelaaja käy läpi.

Sairaalan käytävillä hiiviskeleminen pikkutyttö Bella Monroen roolissa edellyttää viekkautta ja piilossa pysymistä, sillä hänestä ei ole taistelemaan shibitoja vastaan. Seigo Saigaa ohjattaessa voi puolestaan toimia ronskimmin, sillä hahmo pystyy ammuskelemaan vihollisia.

Sekä japanilaisia että amerikkalaisia hahmoja sisältävässä pelissä TV-kuvausryhmä saapuu Amerikasta tekemään reportaasia kirotun Hanuda-kylän urbaanilegendasta. Kylän väestön sanotaan kadonneen jäljettömiin 1970-luvulla.

Pelin edetessä yhä useampi vierailija huomaa voivansa pystyvänsä näkemään muiden silmin - sekä kumppaniensa että shibitojen. Näönnappauskyvyllä voi astua lähistöllä olevien ihmisten pään sisälle ja nähdä kaiken, mitä he näkevät. Tämä auttaa suunnittelemaan, miten vältetään raivokkaat epäkuolleet ja päästään liittolaisten luo. Näkymät esitetään jaetulla ruudulla, joten pelaaja voi nähdä hirvitysten puuhailevan omiaan tai - mikä pahinta - jahtaavan pelaajaa itseään.

Shibitoja voi parhaiten kuvailla pahaenteisen itsetietoisiksi. Niitä näkee usein tekemässä samoja toimia, joita ne tekivät elossa ollessaankin, ja ne osaavat puhua ja käyttää työkaluja ja aseita. Toisin kuin perinteiset länsimaiset zombit, Hanudan epäkuolleet ovat älykkäitä ja nopealiikkeisiä.

Siren Blood Curse on fantastinen esimerkki selviytymiskauhusta ja pakkohankinta kaikille pelottavien elämysten ystäville. Episodimainen rakenne vahvistaa tarinankerrontaa ja pelin puhdasta kauhua, ja piinaava mysteeri pitää otteessaan loppuun saakka. Sekä kuva- että äänimaailmaltaan hyytävä Siren Blood Curse antaa kauhulle uuden määritelmän PLAYSTATION 3:lla.

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Siren Blood Curse PS3 (Käytetty)
Arviosi