PS3 PlayStation Eye (Käytetty)

×

17,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.7. asti
  • Myymälä Vantaa 3
  • Varasto Vantaa 3
Toimituskulut alk. 3,99 €
Toimitamme kaikista varastoista.
Liikkeen tunnistava, hälyä poistavalla mikrofonilla varustettu sulavalinjainen kamera tuo PlayStation-tuoteperheeseen seuraavan sukupolven kameratekniikan.
Kirjoittaja: VPD Tikkurila
Erittäin kehittynyttä USB-kamera- ja mikrofonitekniikkaa sisältävässä PLAYSTATION Eyessa on erinomainen herkkyys hämärässä kuvaamiseen - saat terävää, täydellisesti valottunutta videokuvaa huonossa valossakin.

Suurempi kuvanopeus (enimmillään huikea 120 kuvaa sekunnissa - useimpien elokuvien nopeus elokuvateatterissa on 24 kuvaa sekunnissa) ja kahden asetuksen zoom parantavat pelikokemusta tehokkaamman seurannan ja vasteen ansiosta, ja valittavana on lähikuva- tai koko vartalon asetus.

Äänen tallennuslaatu on parantunut huimasti: neljä sisäänrakennettua mikrofonia vähentää kaikua ja taustamelua. Näin äänichatin kuuluvuus on hyvä meluisassakin ympäristössä

PLAYSTATION Eye mukana on EyeCreate-ohjelmistopaketti, jonka avulla PS3:lla voi luoda omaa viihdettä. Tallenna ja muokkaa valokuvia, videoita ja äänileikkeitä PS3:lla ja päästä luovuutesi valloilleen käyttämällä komeita kuvatehosteita tai erikoiskuvaustiloja, kuten hidastus tai nopeutus. EyeCreaten editointiohjelman avulla voit muuttaa videosi ammattimaisen näköisiksi elokuviksi.
Lisätietoja
takuu3 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:PS3 PlayStation Eye (Käytetty)
Arviosi