NHL 11 PS3 (Käytetty)

×

2,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.9. asti
  • Myymälä Vantaa 2
  • Varasto Vantaa 30+
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

IS-mainostuote

 

Suomenkielinen ja sisältää SM-Liigan! 20-vuotista uraa juhlistava NHL-perhe on kerännyt peräti 22 Vuoden urheilupeli -palkintoa viimeisen 3 vuoden aikana. Jääkiekkopelien taso nousee jälleen tänä syksynä kun EA SPORTS julkaisee odotetun NHL11-pelin. Täysin uudella ajantaisella fysiikkamoottorilla varustettu peli tarjoilee paljon uudistuksia mm. rikkoutuvat mailat ja täysin uuden faceoff-järjestelmän. Uutuutena mukana myös Kanadan lätkäliiga ja totta kai mukana on tietysti myös kotoinen SM-liigamme! NHL11 pelaus on täynnä todellisia WOW-hetkiä!

 

Tärkeimmät toiminnot

 

Mullistava fysiikkamoottori

Seuraava iso steppi urheilupelien realistisuudessa: Täysin uusi ajantasaisen fysiikkamoottori tuo aidot lätkäkaukalon tapahtumat suoraan kotisohvalle. Koe face-off huuma, taklaukset ja muut pelaajien väliset yhteenotot aidon kaltaisesti. Mitä tahansa voi tapahtua - voit syöttää ja pelata vaikka makaisit jäällä.


Yli 200 peliuudistusta

Täysin uusi faceoff-järjestelmä, nopeat väistöt ja uusi Hit Stick tekevät NHL11-pelistä kaikkien aikojen autenttisimman jääkiekkopelikokemuksen ikinä.


Rikkoutuvat mailat

Katkenneet mailat vaikuttavat pelaukseen useammalla kuin yhdellä tavalla. Vaikka lätkämaila katkeaisi niin peli ei ole ohi. Voit napata uuden mailan joukkueen jäseneltä jos et ehdi hakemaan uutta vaihtopenkiltä.


Parempi Be a Pro

Ensimmäistä kertaa ikinä voit aloittaa urasi pelaamalla Kanadan jääkiekkoliigan Memorial Cupissa. Pelaa lisensoitujen CHL-pelaajien kanssa ja heitä vastaan Western Hockey Leaguessa, Quebeck Major Junior Hockey Leaguessa ja Ontario Hockey Leaguessa. Koe juniorliigojen huippuhetket, esittele taitojasi ja pääse NHL:ään - ja kokeile voiko sinusta tulla kaikkien aikojen paras lätkänpelaaja.


Täysin uusi EASHL Dynastiat

EA SPORTS Hockey League vie online-pelaamisen seuraavalle tasolle. Mestaruuskausia juhlitaan huimilla seremonioilla ja maalien tekemistä pääsee kunnolla tuulettamaan - pahimpia kilpailijoita ärsyttääkseen. Valmista tiimisi playoffseihin täysin uudessa harjoittelumoodissa.

 

NHL11 kansikuvapelaajaksi Jonathan Toews

EA julkisti juuri seuraavan NHL-pelin kansikuvapelaajan. Syyskuussa 2010 julkaistavan EA SPORTS NHL 11 –pelin kannessa komeilee Stanley Cup –voittaja Jonathan Toews (Chicago Blackhawks).

EA SPORTS NHL -sarja juhlii tänä vuonna 20-vuotisjuhlapäivää uuden NHL11 –pelin kera. Juhlahetkeä tähdittää 22 Vuoden paras urheilupeli –palkintoa, jotka NHL-pelisarja on saanut viimeisen 3 vuoden aikana. Mullistavan fysiikkamallinnuksen ja mielettömän realistisuuden omaava peli tarjoilee tänä vuonna upeita uudistuksia kuten katkeavat mailat, intensiivisemmän face-off –järjestelmän ja myös täysin uuden liigan: Kanadan lätkäliigan. NHL11 tulee olemaan kaikkien aikojen mahtavin lätkäpeli.
NHL11-peli julkaistaan Xbox 360 ja PlayStation 3 -konsoleille syyskuussa. Suomessa NHL11 -pelin ikäraja on VET11.

Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:NHL 11 PS3 (Käytetty)
Arviosi