FIFA 09 PS3

FIFA 09 PS3 (käytetty)

Toimitusaika 1-3 arkipäivää
1,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
maksuaikaa 3.9. asti
 • Myymälä Vantaakpl4
 • Varasto Vantaakpl1

Toimituskulut alk. 0,49 €

Toimitamme kaikista varastoista.

EA jatkaa viime vuotisen FIFA 08:n aloittamalla menestyksekkäällä tiellä ja lupaa FIFA 09:n olevan paras toteutettavissa oleva FIFA-peli.

Peli on saanut yli 250 uudistusta viime vuotiseen osaan verrattuna, joista huomattavimpia ovat 20 pelaajan verkkopeli, kehittyneempi tekoäly ja maalivahti, sekä Wii-versioon luotu arcade-pelitila.

Astu viheriölle ja pelaa ammattilaisjalkapalloa omalla tavallasi FIFA 09:ssä. Koe kaikkein autenttisin jalkapallosimulaatio, jonka EA Sports on sinulle koskaan tarjonnut. Elä keskellä ammattilaisjalkapalloiluelämää ja muokkaa peli vastaamaan omaa tyyliäsi ja kykyjäsi.

Astu viheriölle ja pelaa ammattilaisjalkapalloa omalla tavallasi FIFA 09:ssä. Koe kaikkein autenttisin jalkapallosimulaatio, jonka EA Sports on sinulle koskaan tarjonnut. Elä keskellä ammattilaisjalkapalloiluelämää ja muokkaa peli vastaamaan omaa tyyliäsi ja kykyjäsi.

Peliä vauhdittaa EA Sportsin kolmannen sukupolven jalkapallopelimoottori. FIFA 09 on kokenut yli 250 parannusta pelattavuuteen: ne takaavat, että peli on mahdollisimman hyvin pelaajan tekemisiin reagoiva, älykäs ja realistinen - pelisarjansa kruunu. Nauti puolustajien hassuttamisesta tarkemmilla kikka- ja pallonhallintakontrolleilla, millintarkkojen passien antamisesta ja laukaisumekaniikasta, jotka yhdessä mahdollistavat pallon sijoittamisen siihen kohtaan maalia tai kenttää, johon sen itse haluat. Uuden liikefysiikan ansiosta pelaajan paino ja liike määrittelevät kaiken liukutaklauksen etäisyydestä ja puskun voimakkuudesta pelaajien törmäysten voimakkuuteen ja ponnistuksen korkeuteen. Lisäksi pelaajien väliset kamppailut ratkeavat usein fyysisten ominaisuuksien perusteella.

FIFA 09:ssä on mukana uudet muokattavat joukkuetaktiikat, jotka antavat sinulle työkalut aloittaa ensikertalaisvalmentajana. Ensimmäistä kertaa koskaan voit mennä sisälle pelin syvyyksiin ja muokata, miten joukkuekaverisi tukevat omaa peliäsi ja miten joukkueesi pelaa missäkin tilanteessa. Olet nyt pelaaja, valmentaja ja manageri! Sinulla on valta muokata taktisia asetuksia, jotta koneen ohjastamat pelaajat ja oma joukkueesi pelaavat kuin oikean elämän vastineensa - tai miten itse toivot niiden pelaavan. Tallenna taktiikkasi ja tee sen jälkeen strategisia päätöksiä, miten hyödyntää vastustajiesi heikkouksia, kaikki kesken pelin.

Elä ammattilaisjalkapalloilijan fantasiaa uuden ominaisuusinnovaation avulla: Be A Prohon on nyt sisällytetty kokonainen kausipelitila. Be A Pro: Seasons -pelimuodossa voit joko valita valmiin pelaajan tai luoda oman alusta asti. Tämän jälkeen voit kehittää hänen taitojaan yksittäisellä kenttäpelipaikalla. Lopullinen tavoite on saavuttaa kansallissankarin status.

FIFA 09 välittää uuden aitouden tason. Kentän laidalta löytyvät pää- ja linjatuomarit, lisäksi yleisö, stadionien ilmapiiri ja kommentaattorit on kaikki mallinnettu viimeistä yksityiskohtaa myöten. Pelissä on mukana 15 uutta stadionia.


Tärkeimmät toiminnot
Viimeistelty ja uudistettu pelimekaniikka

250 lisäystä ja parannusta pelimekaniikkaan, mukaan lukien uusi animaatioteknologia, joka mahdollistaa tarkemmat syörään syötöstä -vedot ja syötöt, nopeamman ja hallitumman kikkailun sekä uuden liikefysiikan, joka mahdollistaa entistä realistisemmat törmäykset, pallon autenttisemman liikkeen ja monipuolisemmat taklaukset.

Muokattavat joukkuetaktiikat

Päävalmentajana voit säättää 11 taktiikkaan vaikuttavaa vierityspalkkia, joilla voi muuttaa 140 hyökkäys- ja 40 puolustusmuuttuujaa (yhteensä 50 000 variaatiota), jotta koneen ohjaamat pelaajat käyttäytyvät aivan kuin oikea joukkue - tai miten sellaisen haluaisit pelaavan. Tallenna omat taktiikkasi ja tee strategiset päätökset hyödyntääksesi vastustajan heikkouksia pelin aikana. Lisäksi voit jakaa omia strategioitasi kavereittesi kanssa netin välityksellä.

Be A Pro: Seasons -pelitila

Valitse valmis tai luo oma ammattilaispelaajasi ja testaa kykysi jopa neljän kauden pituisen uran aikana. Hallitse yksi pelipaikka ja kehitä taitojasi: syöttely, laukominen, sijoittuminen, vastustajan merkkaaminen.. Kunnes lopulta saavutat kansallissankarin aseman.

Paranneltu maalivahtien tekoäly

Maalivahdit sijoittelevat itsensä älykkäämmin, reagoivat laukauksiin realistisemmin ja palautuvat torjunnoista nopeammin.

Muokattavat kontrollit

Luo henkilökohtaiset ohjainasetuksesi, tallenna ne ja vie vaikka vaivattomasti nettiin. Määrittele näppäimille toiminnot juuri niin kuin haluat.

EA ja Adidas vievät futispelit aivan uudelle tasolle juuri julkistetun Adidas Live Season -palvelun avulla: Fifa09 -pelin pelaajahahmot ja joukkueet päivittyvät viikottain sen mukaan mitä oikeassa elämässä tapahtuu. Jos joku pelaaja loukkaantuu tai potee vaikkapa motivaatiopulaa niin tämän peilaa suoraan pelissä olevan hahmon suorituskykyyn!*
 
Adidas Live Season -palvelun avulla FIFA 09 -peli seuraa tiiviisti 2008-2009 kauden tapahtumia. Palvelu kattaa Barclay Premier Leaguen, La Liga BBVA:n, Ligue 1, Bundesligan, Serie A ja Mexican Primera Divisioonan ja se on saatavilla PC, PS3 ja Xbox 360 -alustoille. Palvelu on ILMAINEN koko 2008-2009 kauden yhteen pelaajan valitsemaan liigaan.*

* Vaatii verkkoyhteyden.

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista:

 • Madden NFL 10 PS3

  Madden NFL 10 PS3

  • Myymälä Vantaakpl1
  • Varasto Vantaaloppu
  3,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.9. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Amazing Spider-Man 2 PS3

  Amazing Spider-Man 2 PS3

  • Myymälä Vantaakpl1
  • Varasto Vantaaloppu
  14,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.9. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Dead Space 2 PS3

  Dead Space 2 PS3

  • Myymälä Vantaakpl3
  • Varasto Vantaakpl3
  6,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.9. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Pro Evolution Soccer 2017 PS3

  Pro Evolution Soccer 2017 PS3

  • Myymälä Vantaakpl3
  • Varasto Vantaakplyli 10
  9,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.9. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.