Pro Evolution Soccer 2016 PS3 (Käytetty)

 
Saat 5 euron alennuksen kun tilaat 20 eurolla koodilla REZ322XD Lue lisää etusivulta
9,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 28.04. asti
  • Myymälässä / Varastossa 2 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Osta uusi? 34,99 €
  • Saatavuus epävarmaa

Juhlavuoden jalkapallopeli tarjoaa täyteläisen futiskokemuksen uusilla peliominaisuuksilla.    
Pro Evolution Soccer on tarjonnut upeita urheiluhetkiä jalkapallon faneille jo kahden vuosikymmenen ajan. Tätä juhlistetaan Pro Evolution Soccer 2016 -pelissä, joka jatkaa legendaarisen pelisarjan parissa uusituin ominaisuuksin ja entistä paremman pelattavuuden myötä.

PES 2016 -futispelin uusia ominaisuuksia ovat muiden muassa kehittyneempi fysiikkajärjestelmä, jonka ansiosta hahmojen törmäykset ovat aiempaa realistisempia ja tarkempia. Niin ikään pallonhallinta on aiempaa monipuolisempi ja ottaa huomioon paremmin eri kokoisten pelaajien suorituskyvyn tilanteissa, jossa palloa pusketaan päällä.

Samaan aikan kahden pelaajan välisiä tilanteita eli niin sanottuja 1 vs. 1 -tilanteita on hiottu aiempaa monipuolisempaan suuntaan. Erilaiset hämäykset ja muut kikat tuottavat erilaisia tuloksia ja tekevät näin pelaamisesta entistä yksityiskohtaisempaa ja kiinnostavampaa. Myös puolustuspelaamista ja tietokoneen peliälyä on kohennettu merkittävästi. Samalla maalivahdit ovat saaneet entistä paremmin erottuvia kykyjä, joten eri maalivahtien taidot eroavat toisistaan muiden muassa siinä kuinka hyvin he nappaavat pallon käsiinsä pelkän torjunnan sijasta.

Master League- ja myClub-tilat on uusittu monin eri ominaisuuksin. Uudet grafiikat, dynaamiset säätilat ja uusittu pallofysiikka tuovat aivan uudenlaista realismia ja vaihtelua pelin tapahtumiin. PES 2016 onkin todellinen juhlavuoden jalkapallopeli, joka tarjoaa upeinta mahdollista futista niin pelikonsoleilla kuin pc-tietokoneillakin.