Pro Evolution Soccer 2012 Xbox 360

×

9,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.11. asti
  • Myymälä Vantaa 1
  • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

Konami on tehnyt peliin tärkeitä parannuksia joita pelin fanikunta on vaatinut. Niinpä painopiste pelissä on paras mahdollinen pelattavuus, haaste ja realismi. Perustavanlaatuisia muutoksia tekoälyyn on tehty käyttäjien palautteen perusteella. Samoin ryhmätyö on keskeistä, miten peli kulkee ja tuntuu, jotta fanit voivat jäljitellä mitä he näkevät oikeissa otteluissa.

 

Active AI: PES 2012 on uusi ominaisuus jolla peliin saadaan lisää realismia. Pelaajat eivät esimerkiksi enää parveile pallon ympärillä.Tämäkin teksti on kopioitu osoitteesta www.vpd.fi 


Töniminen: Fyysisyys on keskeinen osa PES 2012-peliä, jossa pelaajan vahvuus on yksi keskeisistä yksilön ominaisuuksista. Pelaajat kaatuvat nyt aikaisempaa realistisemmin uusien animaatioiden ansiosta.

Grafiikka: Useita kohtia pelissä uudistettu valtavasti. Pelaajan ilmeet on nyt paljon värikkäämpiä ja valaistuksen vaikutukset ovat luonnollisia, kun taas uudet kamerat näyttävät pelin uudistunutta grafiikkaa ympäri kentän.

Tuomarin tekoäly: Tuomarit ovat myös ratkaisevia yleiseen pelin kulkuun ja niiden tekoälyä on huomattavasti parannettu. Päätökset ovat myös parantuneet huomattavasti.

Pass Support: Uusista henkilökohtaisista pelaajan asetuksista voidaan säätää kyseisen pelaajan syöttämisen herkkyyttä välillä 1-5. Näin saat täydellisen tasapainon sopimaan omaan pelityyliisi.

 

 

 

 

Lisätietoja
takuu1 kk
Arvostelut


Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Pro Evolution Soccer 2012 Xbox 360
Arviosi