Pro Evolution Soccer 2009 Wii (Käytetty)

 
3,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 25.05. asti
  • Myymälässä / Varastossa 1 kpl
Toimituskulut alk. 2,39 €
Osta uusi? 57,90 €
  • Saatavuus epävarmaa

Koe aivan uudenlainen jalkapalloelämys! Tunnelmaa ja tiukkoja pelitilanteita pursuava PES rynnistää Wii-pelikonsolille!. Mullistava ohjausmenetelmä mahdollistaa yksittäisten pelaajien ja erikoistilanteiden entistä paremman hallinnan, ja Free Running -ominaisuuden avulla voit tehdä aivan uudenlaisia harhautuksia! Kuljeta pallo puolustuksen läpi pitämällä A-painike alhaalla ja osoittamalla Wii-peliohjaimella suuntaan, johon haluat pelaajan juoksevan.

Tee täydellinen syöttö osoittamalla haluamaasi pelaajaa tai kentän kohtaa Wii-peliohjaimella ja painamalla B-painiketta. Rynni maalialueelle ja tykitä maaliin heilauttamalla Nunchuk-ohjainta! Varmista, että oman pään puolustus toimii!

Osoita vastapuolen pallonkuljettajaa Wii-peliohjaimella ja tee tehokas taklaus painamalla A-painiketta. Haasta pelaajat kaikkialta maailmasta Näytä PES-taitosi ja haasta eri puolilla maailmaa asuvat pelaajat Friend Match -otteluihin. Uusi, upea Champion's Road -pelimuoto Kouluta uusia tähtiä, palkkaa lupaavia kykyjä ja luo täydellinen joukkue.