Final Fantasy VII Rebirth

Final Fantasy VII Rebirth on Final Fantasy VII uudistusprojektin toinen osa.

Se kertoo uudella tavalla tyylilajia määrittäneen roolipelin tarinan kolmella erillisellä pelillä.

Tutut sankarit, Cloud, Barret, Tifa, Aerith ja Red XIII ovat paenneet Midgarin dystooppisesta kaupungista ja jahtaavat nyt Sephirothia, jo kuolleeksi luultua kostonhimon kalvamaa miekkamiestä Cloudin menneisyydestä.

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
 1. Final Fantasy VII Rebirth Deluxe Edition PS5
  Final Fantasy VII Rebirth Deluxe Edition PS5
  Ennakkotilaustuote, julkaisu 29.02.2024, toimitus julkaisupäiväksi perille.
  Deluxe Edition sisältää Final Fantasy VII Rebirth -pelin, Steelbook metallikotelon, vaihdettavan kansikuvan, Mini-Soundtrack audio-CD:n, kovakantisen taidekirjan sekä digitaalisena etuna Midgar ran...
  Takuu: 1 kk
  Lisätietoja
  • Tulossa 29.02.2024
  Toimituskulut alk. 4,99 €
  139,00 €
  alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
  VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30.03.2024 asti
  Toimituskulut alk. 4,99 €
 2. Final Fantasy VII Rebirth PS5
  Final Fantasy VII Rebirth PS5
  Ennakkotilaustuote, julkaisu 29.02.2024, toimitus julkaisupäiväksi perille.
  Final Fantasy VII Rebirth on Final Fantasy VII uudistusprojektin toinen osa. Se kertoo uudella tavalla tyylilajia määrittäneen roolipelin tarinan kolmella erillisellä pelillä. Tutut sankarit, Clo...
  Takuu: 1 kk
  Lisätietoja
  • Tulossa 29.02.2024
  Toimituskulut alk. 0,00 €
  69,99 €
  alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
  VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 30.03.2024 asti
  Toimituskulut alk. 0,00 €

2 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
Final Fantasy VII Rebirth

Voit odottaa uudentasoista elokuvamaista tarinankerrontaa, nopeatempoista taistelua ja monipuolista paikkojen tutkimista laajassa maailmassa.

Tutki laajaa maailmaa, joka on herätetty eloon uudentasoisella graafisella tarkkuudella hyödyntäen varta vasten PS5-konsolin tehoa.

Koe ryhmän jokaisen jäsenen henkilökohtainen matka ja vahvista heidän välisiä siteitään, jotta he voivat toimia yhdessä ja selvitä voimakkaista vihollisista.

Tästä uudesta seikkailusta voivat nauttia kaikki pelaajat, jopa ne, jotka eivät ole vielä pelanneet Final Fantasy VII Remakea tai PlayStation-alkuperäispeliä. Odotettavissa on uudenlaista elokuvamaista tarinankerrontaa, nopeatempoista taistelua ja rikkaita tutkimusretkiä laajassa maailmassa.

Tuntematon matka jatkuu...

Paettuaan Midgarin dystooppisesta kaupungista Cloud ja hänen ystävänsä lähtevät matkalle ympäri planeettaa. Uudet seikkailut odottavat eloisassa ja laajassa maailmassa - spurttaa ruohikkotasangoilla Chocobon kyydissä ja tutkia laajoja ympäristöjä.

Laaja maailma
Kun seurue etsii Sephirothia, voit tutkia maailman kauniita, laajoja alueita ja avata uusia alueita, joihin voit tutustua. Kaivaudu syvemmälle FINAL FANTASY VII:n maailmaan palkitsevan sivusisällön ja minipelien avulla sekä erilaisten ainutlaatuisten kulkuvälineiden avulla, joilla voit liikkua maailmassa.

Kehittynyt taistelujärjestelmä 
Yhdistä strateginen ajattelu ja jännittävä toimintataistelu toveriesi rinnalla, mukaan lukien uudet hahmot. Syvennä heidän välisiä suhteitaan, jotta voit käyttää tehokkaita tiimipohjaisia komboja .

Kohtalon muurien takana
Tässä itsenäisessä seikkailussa faneille ja uusille pelaajille Cloud ja hänen toverinsa lähtevät kiertämään planeettaa, ja heidän kohtalonsa on kirjoittamaton, mikä tekee jokaisesta askeleesta Midgarin dystooppisen kaupungin ulkopuolella tuoreen ja salaperäisen.