Trine 2 Collectors Edition PC

 
Tarjoushinta 16,99 € Norm. hinta 24,99 €
Säästä 8,00 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 18.08. asti
  • Myymälässä / Varastossa 1 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

 

Häikäisevän kaunis ja satumainen toimintaseikkailu kotimaiselta Frozenbyte-pelistudiolta!

 

Trine 2 on jatkoa parin vuoden takaiselle, hyviä arvosteluita keränneelle kotimaiselle Trine-seikkailulle. Miljoonia kappaleita ympäri maailmaa myynyt peli hurmasi yleisön värikylläisellä ja omintakeisella pelimaailmallaan sekä hyvällä pelattavuudellaan.

Mahtava ritari Pontius jatkaa seikkailujaan yhdessä vikkelän varkaan, Zoyan, ja neuvokkaan velho, Amadeusin, seurassa. Sankarikolmikko käy entistä jännittävämmälle seikkailulle, jossa vaaroina ovat kuollettavat ansat ja toinen toistaan kammottavammat hirviöt. Vastassa ovat myös monet fysiikkapainotteiset pulmat sekä huikea mysteeri uuden pelikampanjan myötä.

Pelikampanja on pelattavissa niin yksin kuin myös kolmen pelaajan moninpelinä online-tilassa. Ällistyttävän kaunis grafiikka, taidokkaan viehättävä musiikki ja nerokas pelattavuus tekevät Trine 2 -pelistä täydellisen yhdistelmän perinteistä tasohyppelytoimintaa sekä yhteistyövoimin pelattavaa hauskanpitoa!

Upea, rajoitetun painoksen Collector's Edition sisältää Trine 1-pelin latauskoodin, taidekirjan ja Ari Pulkkisen ( Angry Birds, Outland ) säveltämää pelimusiikkia cd-levyllä.

Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat