Paladone Playstation - Pelikortit (PP4137PS)

 
11,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 11.08. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

COOL CARDS: Tässä sarjassa on tavallinen korttipakka, jossa jokainen väri on kuvattu PlayStation-ohjaimen ikonisilla painikkeiden symboleilla. Kortit mahtuvat mukana toimitettuun PlayStation-säilytyslaatikkoon.

MATKAPELIT: Piditpä sitten go fishista, gin rummusta, blackjackista, pokerista, vanhapiika- tai pasianssikortista, tämä pakka sopii täydellisesti mukaan autoon tai käsilaukkuun, jotta olet aina valmis pelaamaan.

KAIKKI TAPAHTUMAT: Ota tämä setti mukaan mihin tahansa perhetapaamiseen, peli-iltaan tai juhliin, jotta sinulla olisi hauskaa. Se on kätevä ottaa mukaan matkalle, minne ikinä matkustatkin, ja se on heti tunnistettavissa pelaajien keskuudessa.

VIRALLISESTI LISENSOITU: Tämä laadukas keräilyesine on ainutlaatuinen lisä jokaisen fanin settiin. Anna tämä siisti keräilytavara äideille, isille, faneille, opiskelijoille, lapsille, pojille & tytöille, jotka rakastavat popkulttuurin hauskuutta!

UUTUUS JA ORIGINAALI: Fandomiin kuuluville, jotka etsivät uutuustuotteita ja kaikkea nörttimäistä, hullua ja ainutlaatuista, Paladone on paras lähde huippumyytyille leluille, mukeille, keräilyesineille ja uutuustuotteille.

Lisätietoja
Kategoriat