Oil Platform Simulator PC (DVD)

×

14,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.5. asti
  • Myymälä Vantaa Ei varastossa
  • Varasto Vantaa 1
Toimituskulut alk. 0,49 €
Toimitamme kaikista varastoista.

Nyt pumpataan mustaa kultaa! Rankaa hommaa on siis tarjolla.


Öljy on luonnonvara, joka pyörittää markkinoitamme sen saatavuuden heikkenemisestä huolimatta. Isot Konglomeraatit haravoivat maapalloa uusien öljyesiintymien toivossa. Liity mukaan öljyn metsästykseen Pohjanmerellä ja Meksikonlahdella apunasi massiivinen joukko työvälineitä sekä varusteita, joilla pitäisi saada pumpattua kallisarvoista fossiilista polttoainetta maanpinnalle! Laaja tehtävien kirjo asettaa sinut operaatioiden johtoon. Porausalueen paikallistamisen jälkeen sinun on käytettävä raskaita rahtilaivoja komponenttien kuljettamiseen pelipaikalle kokoamista varten. Kokoamisen päätyttyä, johon käytetään erikoisia kelluvia nostokurkia, on sinun vastuullasi öljyn tasainen virtaus jalostamoihin. Hallitse massiivisten öljytankkereiden laivastoa ja pidä huolta siitä, että öljyä kuljetetaan maailman joka kolkkaan.
Öljykiintiöissä pysyminen vaatii kuitenkin paljon muuta, kuin pelkästään porauslautan pystyttämisen. Sinun on käytettävä kaikkia käytettävissäsi olevia työkaluja öljyvirran ylläpitämiseksi. Laitteiden hajoamisen ja kulumisen myötä joudut esimerkiksi vaihtamaan porankärjet tai pumput, sekä pahimmassa tapauksessa kutsumaan paikalle korjausaluksen. Viisas operaatiopäällikkö säilyttää kilpailukykynsä kilpailijoihinsa nähden siten, että hän modernisoi kaiken porauskalustonsa aika ajoin uusimmalla teknologialla. Lautan parannusvaihtoehdoissa on paljon varaa, mutta pidä kuitenkin silti huolta, että menot eivät ylitä tuloja.
Laaja tutoriaalien kirjasto auttaa sinua polullasi noviisista öljynetsijästä öljymoguliksi. Syvyyksiä tonkiessasi sinusta voi tulla koko teollisuusalan ikoni. Vain kaikkein kyvykkäin insinööri ja yritteliäin yrittäjä pystyy poraamaan syvyyksiin asti, löytämään mustaa kultaa ja viettämään menestyksekästä uraa öljynetsinnällä!

Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Oil Platform Simulator PC (DVD)
Arviosi