No Mans Sky PS4 (Käytetty)

 
Saat 5 euron alennuksen kun tilaat 20 eurolla koodilla REZ322XD Lue lisää etusivulta
28,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 27.04. asti
  • Myymälässä / Varastossa 1 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Osta uusi? 24,99 €
  • Saatavuus epävarmaa

No Man's Sky PS4. Tutustu äärettömään avaruuteen. Luo oma tiesi mahtavan galaksin keskelle.

Jokainen maailma on ainoa laatuaan
Mahdollisuudet ovat äärettömät

Matkusta avaruuden kaukaisimmista kolkista galaksin keskelle vastustamattoman mysteerin perässä.

Suunnittele reittisi elävän ja ennennäkemättömän suuren universumin halki ja löydä uusia maailmoja yhteensä 18 446 744 073 709 551 616 ainutlaatuisen planeetan joukosta. Löydä uusia lajeja, kerää arvokkaita materiaaleja ja merkitse oma taivaallinen maailmasi galaksin kartalle muiden kosmonauttien nähtäväksi.

Luo oma tiesi kauppiaana, tutkijana, palkkionmetsästäjänä, mainarina, avaruusrosvona tai muussa haluamassasi roolissa ja kerää tarvittavasti rikkauksia aluksesi ja tarvikkeidesi päivittämiseen. Kulkiessasi määränpäätäsi kohti matkastasi tulee jatkuvasti vaarallisempi ja joudut valtavien avaruustaistelujen keskelle – kosmoksen keskellä odottava totuus lähestyy.

Mikä avaruudessa odottaa?
Mahdollisuuksien universumi

Tutki saumatonta ja lähes ääretöntä universumia, löydä ja nimeä ennennäkemättömiä planeettoja sekä lajeja ja jaa löytösi galaksin kartalla.

Kaukaiset rajaseudut

Koko kosmos on käsilläsi

Ominaisuudet:

  • Valitse haluamasi rooli ja jätä jälkesi galaksissa – vaihtoehtoina ovat joko vihamielinen avaruustaistelija, palkkionmetsästäjä tai avaruusrosvo ja rauhanomainen kauppias, mainari tai tutkija.
  • Päivitä alustasi, moottoreitasi ja tarvikkeitasi ansaitsemillasi krediiteillä – mitä syvemmälle avaruuteen matkaat, sitä vaarallisempi tehtävästäsi tulee.
  • Tutustu elävään galaksiin kauppasaattueiden, salakuljettajien, poliisin ja galaksin armeijojen keskellä. Ole valmiina toimimaan ja saamaan liittolaisia – tai vihollisia – kohtaamiesi tahojen kanssa.
Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat
Alin hinta edellisten 30 päivän aikana: 19,99 €