Nintendo Switch Pelikonsoli Animal Crossing New Horizons Limited Edition

Loppuunmyyty
439,00 €
alk. 20,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 12.07. asti
 • Loppuunmyyty

Konsoli, telakka ja kaksi Joy-Con -peliohjainta. Kaikki upealla Animal Crossing: New Horizons -teemalla varustettuina.Tämä paketti sisältää Animal Crossing: New Horizons -pelin latauskoodin, Nintendo Switch -pelikonsolin, telakan ja kaksi Joy-Con -peliohjainta. Paketti sisältää kaikki tarvittavat kaapelit ja adapterit, joilla pääset alkuun. Tässä Nintendo Switch -konsolissa on ainutlaatuinen muotoilu todella hienoissa väreissä. Sekä itse konsolissa, peliohjaimissa että telakassa.

Konsoli, telakka ja kaksi Joy-Con -peliohjainta. Kaikki upealla Animal Crossing: New Horizons -teemalla varustettuina.

Tämä paketti sisältää Animal Crossing: New Horizons -pelin latauskoodin, Nintendo Switch -pelikonsolin, telakan ja kaksi Joy-Con -peliohjainta. Paketti sisältää kaikki tarvittavat kaapelit ja adapterit, joilla pääset alkuun. Tässä Nintendo Switch -konsolissa on ainutlaatuinen muotoilu todella hienoissa väreissä. Sekä itse konsolissa, peliohjaimissa että telakassa.

Päivitetty versio suositusta konsolista, malliin on päivitetty nVidian Tegra -siru joka kuluttaa vähemmän virtaa ja kasvattaa akunkestoa jopa 20-40% toiminnoista riippuen.

Paketissa mukana:

 • Nintendo Switch -pelikonsoli erikoisvärityksellä
 • Nintendo Switch Dock -erikoisvärityksellä varustettu telakka
 • Vasen ja oikea Joy-con-ohjain erikoisvärityksellä
 • Joy-Con Strap (kaksi kappaletta)
 • Joy-Con Grip
 • Animal Crossing: New Horizons -pelin latauskoodi
 • Virtalähde konsolille

Uusi päivitetty versio suositusta konsolista, malliin on päivitetty nVidian Tegra -siru joka kuluttaa vähemmän virtaa ja kasvattaa akunkestoa jopa 20-40% toiminnoista riippuen. Akun kesto on 4,5-9 tuntia, mutta se vaihtelee käytettävästä pelistä ja käyttöolosuhteista riippuen. Esimerkiksi The Legend of Zelda: Breath of the Wild -peliä voi pelata noin 5,5 tuntia yhdellä latauksella.

Pelikonsoli, jolla voit pelata suosikkipelejäsi missä haluat ja milloin haluat! Nyt entistä pidemmällä akun kestolla.

Tämä paketti sisältää Nintendo Switch -pelikonsolin ja mustan telakan sekä vasemman ja oikean neon sinisen ja neon punaisen värisen Joy-Con -peliohjaimen. Paketti sisältää kaikki tarvittavat kaapelit ja adapterit, joilla pääset alkuun. Tässä versiossa on myös pidempi akun kesto kuin Nintendo Switchin aiemmissa versioissa.

Nintendo Switchin voi ottaa mukaan liikkeelle lähdettäessä tai laittaa mukana tulevaan Switch-telakkaan, joka kytkee konsolin televisioon. Tien päällä ollessa konsolin sivuille voidaan asettaa irrotettavat Joy-Con-ohjainpalikat, joilla voi pelata myös irrallisina niin yksin kuin esimerkiksi moninpelejä. Laitteelle julkaistaan myös Nintendo Switch Pro -ohjain, joka toimii perinteisen peliohjaimen tavoin.

Suojaa Switch konsolin näyttö heti uutena ja ota mukaan suoja näytölle. Löydät suojat täältä täältä ja täältä.

Muista myös muistikortti! Kaikki Nintendo Switch pelit vievät paljon tilaa konsolin muistista ja se voi täyttyä nopeastikin, varsinkin jos haluat pelata eri pelejä. Nintendo Switch yhteensopivat muistikortit löydät täältä.

Pelit julkaistaan Nintendo 3DS:n lailla pelikorteilla. 

Nintendo Switch on pelikonsoli, jota voit käyttää kotona televisioon yhdistettynä ja se toimii myös todella monipuolisena kannettavana pelikonsolina. Nyt voit pelata suosikkipelejäsi missä haluat ja milloin haluat.

Nintendo Switch toimii yhtä hyvin olohuoneessa, yhdistettynä suureen televisioon, kuin bussissa tai junassa. Nintendo Switch -pelikonsolilla voit pelata missä haluat ja milloin haluat!

Onko sinun joskus täytynyt lopettaa pelaaminen, koska sinulla ei ole ollut tarpeeksi aikaa pelata? Nintendo Switch voi muuttua tilanteesi mukaan, jolloin se vastaa parhaiten tarpeitasi. Voit pelata missä haluat ja milloin haluat, ei väliä kuinka kiireinen olet.

Tämä on uuden aikakauden alku, jolloin sinun ei tarvitse enää muokata elämääsi, jotta sinulla olisi aikaa pelata, vaan sen sijaan pelikonsoli mukautuu elämäntapaasi. Nauti peleistä missä tahansa, kenen tahansa kanssa pelikonsolilla, joka tarjoaa useita eri pelitapoja!

Kolme erilaista pelitapaa:

Pelaa yhdessä suuren ruudun äärellä.

 • Jos yhdistät pelikonsolin televisioon, kaikki voivat liittyä mukaan pelaamaan, aikuiset ja lapset. Tämä on täydellinen tapa pelata yhdessä perheen ja ystävien kanssa.

Jaettu näyttö, jaettu ilo.

 • Jos sinulla ei ole käytössä TV:tä, voit käyttää pelikonsolin näyttöä ja pelata. Käytä sisäänrakennettua jalustaa ja anna toinen Joy-Con ystävällesi, niin voitte pelata yhdessä suoraan pelikonsolin näytöllä.

Ota suuri, upea näyttö mukaasi mihin tahansa menetkin.

 • Voit nauttia samoista peleistä ollessasi liikkeellä kuin olisit omassa olohuoneessasi. Nintendo Switch -pelikonsolilla voit pelata suosikkipelejäsi missä haluat ja milloin haluat!

Linkitä jopa kahdeksan pelikonsolia ja pelaa moninpelejä
Pelaajat voivat linkittää jopa kahdeksan Nintendo Switch -pelikonsolia ja pelata yhteensopivia pelejä joko yhdessä tai toisiaan vastaan.

Jos tilaat online-tilauspalvelun Nintendo Switch -pelikonsolille, voit pelata ystäviesi ja muiden pelaajien kanssa verkossa. Palvelun tilaajat voivat jopa synkronoida pelitapaamisia erityisen älypuhelinsovelluksen kautta ja käyttää ääni-chat -ominaisuutta, kun he pelaavat.

Kun olet kotona, Nintendo Switch asetetaan erityiselle jalustalle, joka yhdistetään televisioosi, jolloin voit pelata perheesi ja ystäviesi kanssa olohuoneessa. Sitten voit helposti nostaa Nintendo Switch -pelikonsolin pois jalustalta ja käyttää sitä kannettavana pelikonsolina. Näin voit ottaa pelikokemuksesi mukaan mihin tahansa menetkin. Nintendo Switch sisältää korkearesoluutioisen näytön, joten voit nauttia peleistä parhaalla mahdollisella tavalla.

Toinen tärkeä yksityiskohta on uudet peliohjaimet nimeltään Joy-Con, jotka kiinnitetään Nintendo Switch -pelikonsolin molemmille puolille. Peliohjaimet on helppo irrottaa ja laittaa takaisin. Jos yhdistät kaksi Joy-Con -peliohjainta Joy-Con gripin kanssa, se toimii kuten perinteinen peliohjain. Ja ilman Joy-Con gripiä, Joy-Con -peliohjaimet toimivat erillisinä, täysin toimivina peliohjaimina. Näiden peliohjaimien lisäksi julkaistaan myös Nintendo Switch Pro Controller, joka on vaihtoehtoinen peliohjain. Nintendo Switch -pelikonsolin kannettavuuden ansiosta pelaajat voivat helposti mennä haluamaansa paikkaan ja pelata kasvotusten toisiaan vastaan tai toistensa kanssa.

Ominaisuudet:

 • Resoluutio 1080p telakassa, 720p käsikonsolina.
 • Kustomoitu nVidia Tegra X1 -suoritin, 1020 MHz
 • Näyttösuoritin 307,2 - 768 MHz (768 MHz telakassa ja 307,2 MHz käsikonsolina).
 • Monikosketusnäyttö, 720p resoluutio.
 • USB-C -portti latausta varten.
 • Sisäänrakennettu 32 GB tallennustila.
 • Tukee Micro SDXC-muistikortteja 2 teratavuun asti.

Tiivistelmä 20.2.2020 Animal Crossing: New Horizons Direct -lähetyksestä:

Kaikille, jotka haluavat tietää lisää ensi kuussa Nintendo Switch -konsolille julkaistavasta Animal Crossing: New Horizons -pelistä, on liikemies ja Animal Crossing -julkkis Tom Nook tehnyt esittelyvideon, joka esittelee tarkemmin, millaista elämä autiolla saarella on. Video on katsottavissa oheisen linkin kautta: https://www.youtube.com/watch?v=FVteyBMaCl4

Ohessa myös tiivistelmä Tom Nookin esittelyvideon kohokohdista:

Mitä uutta Animal Crossing: New Horizons sisältää:

Elämä saarella: Täällä voit matkustaa autiolle saarelle ja rakentaa uuden elämäsi alusta alkaen. Rauhallista ja erittäin rentouttavaa.

DIY: Kerää erilaisia materiaaleja saarella ja rakenna niistä erilaisia asioita. Kuten työkaluja ja huonekaluja.

NookPhone: Saarella saat oman NookPhone-puhelimesi. Siinä on monia tärkeitä sovelluksia kuten kamera ja kartta. Myöhemmin pelin aikana saat käyttöösi lisää sovelluksia.

Nook Miles: Jos haluat saavuttaa erilaisia tavoitteita, voit tehdä sen ”The Nook Mileage Program” -ohjelman avulla. Selvittämällä tiettyjä tehtäviä ja haasteita saat pisteitä, jotka voidaan sitten vaihtaa erilaisiin palkintoihin.

Party Play: Jos asut saarella, voit soittaa kolmelle muulle pelaajalle. Yhdessä voitte tutkia saarta yhdellä ja samalla Nintendo Switch -konsolilla.

Land Development: Muuta saaren maisemaa lisäämällä siltoja ja rinteitä. Myöhemmin pelin aikana voit tehdä vielä enemmän kuten muuttaa joen suuntaa ja muuta.

Island Tours: Jos lähdet ns. “mystery island tour” -kiertueelle, ajaudut toiselle pienemmälle ja salaperäiselle saarelle, jossa voit etsiä materiaaleja tai eläimiä. Sen mitä löydät tai pyydystät voit ottaa mukaasi omalle saarellesi.

NookLink: NookLinkin avulla, joka on osa Nintendo Switch Online -sovellusta, sinä ja muut pelaajat voitte skannata QR-koodeja aiemmista Animal Crossing: New Leaf ja Animal Crossing: Happy Home Designer -peleistä käyttämällä matkapuhelimianne ja ladata ne sitten Animal Crossing: New Horizons -pelissä. Jos olet verkossa, voit myös puhua ystävien kanssa, joilla on Animal Crossing: New Horizons sekä Nintendo Switch Online -sovellus. NookLink julkaistaan maaliskuussa.

Tärkeää tietoa saaresta ja siitä, mitä siellä on:

Valitse oma saari: Ennen kuin matkustat saarelle, saat valita miltä se näyttää. Voit myös valita asutko pohjoiselle vai eteläisellä pallonpuoliskolla, joten saat oikeat vuodenajat suhteessa siihen, missä asut todellisuudessa.

Orientation: Kun olet laskeutunut saarelle, saat tietoja Nook Inc.:ltä. Saat myös teltan, jonka voit pystyttää minne haluat.

Resident Services: Saaren palvelukeskus on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemänä päivänä viikossa. Jos olet esimerkiksi ostanut jotain mitä et oikeastaan halua, voit kääntyä sen puoleen. Sieltä saat tarvittaessa myös vinkkejä ja neuvoja elämästä saarella.

Ryhdy asunnonomistajaksi: Teltat ovat kivoja, mutta ehkä mietit myös omaa taloa? Rahan lainaaminen ei ole ongelma, eikä takaisinmaksuaikaa ole erikseen määritetty. Kun sinulla on talo, voit aloittaa sen sisustamisen.

Customization Deluxe: Muokkaa hahmoasi ja tee siitä mahdollisimman persoonallinen. Voit muuttaa ihonväriä, hiustyyliä, vaatteita ja paljon muuta. Voit myös sisustaa talosi sekä sisä- että ulkopuolelta.

Lentokenttä: Lentokenttä on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa ja täällä voit kutsua muiden saarten asukkaita vierailemaan omalla saarellasi verkon kautta tai paikallisesti. Voit myös matkustaa ja vierailla muiden saarilla. Enintään kahdeksan pelaajaa voi olla yhdellä ja samalla saarella kerrallaan.

Island-wide Broadcasts: Joka päivä Tom Nook, Nook Inc.:in toimitusjohtaja, järjestää kaikille saaren asukkaille tarkoitetun suoran lähetyksen, jossa hän kertoo tärkeistä tapahtumista saarella ja jakaa arvokkaita neuvoja.

Lisää asioita, jotka tekevät saarella asumisesta vieläkin hauskempaa:

Uudet asukkaat: Kun saavut saarelle ensimmäistä kertaa, siellä on vain muutama eläinasukas, mutta kun rakennat saarta, uusia asukkaita vierailee luonasi ja voit kutsua heidät asumaan saarellesi.

Ilmaiset päivitykset: Päivityksiä on tulossa ja ne lisäävät erityisiä tapahtumia saarelle. Ensimmäinen päivitys ilmestyy jo 20. maaliskuuta ja se sisältää Bunny Day -tapahtuman.

Lisää rakennuksia: Kun kehität saarta, uusia rakennuksia rakentuu. Tällaisia rakennuksia ovat muun muassa museo, kauppa, räätäli ja monet muut.

Turistit ja tapahtumat: Uusien asukkaiden lisäksi myös väliaikaiset vierailijat saapuvat saarellesi. He voivat tarjota sinulle esineitä, joita ei ole mahdollista saada millään muulla tavalla. Nämä vierailijat voivat myös osallistua hauskoihin tapahtumiin kuten Fishing Tourney ja Bug-Off.

amiibo: Peli sisältää myös amiibo-yhteensopivuuden. Voit siis käyttää Animal Crossing -sarjaan kuuluvia figuureja ja kortteja.

Animal Crossing: Pocket Camp: Jos sinulla on sekä mobiilipeli Animal Crossing: Pocket Camp että Animal Crossing: New Horizons, voit saada tiettyjä erikoisesineitä molempiin peleihin.

Lisätietoja
Takuu12 kk
Kategoriat