Nintendo Selects Nintendogs + Cats: Ranskan Bulldog 3DS

×

19,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.8. asti
 • Myymälä Vantaa 1
 • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

Söpöt koiranpennut sekä nyt myös kissanpennut kolmiulotteisina Nintendo 3DS:llä.

Täysin aidontuntuiset koiran- ja kissanpennut näyttävät entistä pörröisimmiltä ja pehmeämmiltä kuin ennen ja nyt ne tunnistavat jopa omistajansa kasvot. Jokainen koiranpentu ja kissanpentu on erivärinen ja oma persoonansa. Voit valita yli 20 eri rodusta. Saatavilla kolme eri versiota: Kultainennoutaja, Ranskanbuldoggi ja Toyvillakoira.

 • Yli 20 lemmikkirotua valittavana
  - Jokainen koiranpentu ja kissanpentu on erivärinen ja oma persoonansa.
  - Koira- ja kissarodut vaihtelevat peliversion mukaan.

 • Koiranpennut ja kissanpennut täysin kolmiulotteisina
  - Koiranpennut ja kissanpennut näyttävät pörröisemmiltä, pehmeämmiltä ja ilmeikkäämmiltä kuin koskaan aikaisemmin.
  - Ihanan aidonnäköiset koiranpennut ja kissanpennut reagoivat pelaajan kosketukseen ja ääneen sisäänrakennetulla kameralla, kosketusnäytöllä ja mikrofonilla. Nintendo 3DS:n kasvojentunnistusteknologian ansiosta koiranpennut tunnistavat jopa omistajansa kasvot.
  - Ota kuvia koiranpennuista ja kissanpennuista koskettamalla ruudulla näkyvää kameraikonia. Tallenna kuvat kuva-albumiisi ja jaa ne kaveriesi kanssa.

 • Jaa pelikokemuksesi kaveriesi ja muiden pelaajien kanssa
  - Vaihda Mii-hahmoja, koiranpentuja ja kissanpentuja sekä lahjoja lähellä olevien pelaajien kanssa langattoman yhteyden kautta (StreetPass-ominaisuus).
  - Hyödynnä helposti langatonta nettiyhteyttä ja lataa uutta pelisisältöä kuten uusia Mii-hahmoja ja esineitä kuten lemmikkien hoitotarvikkeita (SpotPass-ominaisuuden kautta)

 • Leiki koiranpentujen ja kissanpentujen kanssa omassa maailmassasi
  - Nintendo 3DS:n AR-ominaisuuden (Augmented Reality) avulla voi katsoa kuinka koiranpentu leikkii ruokapöydällä tai istuu kämmenellä.
  - Kävele koiranpennun kanssa, jolloin Nintendo 3DS:n sisäänrakennettu askelmittari laskee askeleet, kun peli on laitteessa ja laite on unitilassa.
  - Päiväkirjaominaisuus pitää kirjaa päivittäisistä pelitapahtumista. Tarkista, keitä muita pelaajia olet kohdannut StreetPass-ominaisuutta käyttämällä, katso askelmittarin tallentamia tietoja, jne.
Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nintendo Selects Nintendogs + Cats: Ranskan Bulldog 3DS
Arviosi