Nintendo Selects Legend of Zelda: Link Between Worlds 3DS

×

22,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.9. asti
  • Myymälä Vantaa 2
  • Varasto Vantaa 2
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

Yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista Zelda-peleistä, A Link to the Past, saa jatkoa yli 20 vuotta julkaisunsa jälkeen!


The Legend of Zelda: A Link Between Worlds on täysin uusi Zelda-peli, jonka tapahtumat sijoittuvat samaan maailmaan kuin alkuperäinen 90-luvun alun klassikkopeli. Tarina, luolastot ja pulmat ovat täysin uusia. Nostalgisille vanhemmille ja Zelda-faneille, jotka pitävät hyvistä seikkailuista ja pelattavuudesta.

Valmistaudu astumaan uudestaan Hyrulen maagiselle maaperälle, kun The Legend of Zelda: A Link Between Worlds julkaistaan Nintendo 3DS:lle. Peli on jatkoa vuonna 1991 Super NESille julkaistulle The Legend of Zelda: A Link to the Past -peliklassikolle ja se sisältää uusia luolastoja, uusia pulmia ja muita uusia ominaisuuksia. Lähde mukaan jännittävään seikkailuun Linkin kanssa ja tutki Hyrulen valtakuntaa ja Lorulen maailmaa, joka on Hyrulen korruptoitunut rinnakkaismaailma.

Peli alkaa siitä, kun pahaenteinen uhka leijuu Hyrulen yllä. Salaperäinen Yuga-hahmo on ilmestynyt eri puolille maailmaa ja muuttanut valtakunnan seitsemän viisasta maalauksiksi ja siirtänyt heidät toiseen maailmaan. Hyrulen tulevaisuus on nyt kyseessä, joten Linkin täytyy astua Lorulen tuntemattomaan maailmaan ja pysäyttää Yugan suunnitelmat voidakseen palauttaa rauhan ja harmonian Hyruleen.

Matkallaan Link kohtaa aiemmista The Legend of Zelda -sarjan peleistä tuttuja hahmoja kuten Prinsessa Zeldan ja Kakariko Villagen Sahasrahlan sekä uusia hahmoja, jotka ovat keskeisiä tarinan kannalta. Tällaisia hahmoja ovat mm. matkustava kauppias Ravio ja salaperäinen Hilda, Lorulen Prinsessa. Ravion kaupan kautta pelaajat voivat nyt ostaa tai vuokrata tärkeitä esineitä jo seikkailun aikaisessa vaiheessa, mikä mahdollistaa suuremman vapauden tutkia luolastoja missä tahansa järjestyksessä pelin aikana. Ravion rannerenkaan avulla Link pystyy muuttumaan piirrokseksi ja kävelemään seiniä pitkin ja tämä kyky tuo täysin uuden ulottuvuuden pulmanratkontaan.

Tutkimalla Hyrulen ja Lorulen yksityiskohtaisia maailmoja pelaajat löytävät useita sivutehtäviä ja minipelejä, joita selvittämällä he voivat ansaita lisää kolikoita ja sydämiä. Treacherous Tower -tornissa Link taistelee tiensä läpi useiden erilaisten kerrosten, jotka ovat täynnä vaarallisia vihollisia. Octoball Derby on baseball-aiheinen minipeli, joka sijoittuu Lorule-maailmaan, jossa pelaaja voi ansaita kolikoita rikkomalla ruukkuja ja voittamalla vihollisia. Lisähaastetta kaipaaville The Legend of Zelda -sarjan faneille on tarjolla Hero Mode -pelitila, joka aukeaa, kun peli on pelattu läpi. Tässä tavallista haastavammassa pelitilassa viholliset tekevät enemmän vahinkoa. Urheat seikkailijat saattavat jopa löytää pienen piilotetun extran Lorulesta toisella pelikerrallaan…

 

Ominaisuudet:
 

  • The Legend of Zelda: A Link Between Worlds jatkuu siitä mihin A Link to the Past päättyi, ja kertoo uuden tarinan samassa maailmassa.
  • Pelin maailma on hyvin samankaltainen kuin alkuperäisessä SNES-klassikossa, vaikka tulet huomaamaan eroja näiden kahden pelin välillä. Luolastot, pulmat ja pelattavuus ovat uusia.
  • Link pystyy nyt liikkumaan seiniä pitkin aivan kuten hänet olisi maalattu seinälle. Tämä avaa täysin uusia mahdollisuuksia, sillä nyt voit kävellä paikoissa, missä ei ole tasaista maata, jonka päällä voisi seistä – seinät toimivat kuin lattiat.
  • Peli sisältää saman lintuperspektiivikuvakulman kuin vanhemmat Zelda-pelit. Peliä on helppo pelata, eikä sinun tarvitse säätää kamerakulmaa erikseen.
  • Tarkennuksena: A Link Between Worlds on täysin uusi Zelda-peli, ei remake-versio A Link to the Past -pelistä.
Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Nintendo Selects Legend of Zelda: Link Between Worlds 3DS
Arviosi