Nintendo Land Wii U

Nintendo Land Wii U (käytetty)

Toimitusaika 1-3 arkipäivää
9,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
maksuaikaa 3.10. asti
 • Myymälä Vantaakpl4
 • Varasto Vantaakpl5

Toimituskulut alk. 0,49 €

Toimitamme kaikista varastoista.

Osta uusi? 39.99 €
 • Myymälä Vantaakpl1
 • Varasto Vantaakpl3

 

Astu Nintendo Landin värikkääseen huvipuistoon ja koe mitä Wii U -konsolilla on sinulle tarjottavana. Mukana on 12 laajaa minipeliä erilaisina huvipuistokohteina, jotka on kuvitettu tutuilla Nintendo-hahmoilla aina Mariosta Animal Crossingiin.

 

Kisaile ystäviesi kanssa kummitusjahdissa Luigin pimeässä kartanossa, tuhoa esteitä Donkey Kongilla tai testaa soturin taitojasi Zelda-sarjasta tutun Linkin seikkailussa. Nintendo Land on koko perheelle sopiva huvittelukeskus, johon pääsylippuna toimii Wii U ja sen monipuoliset toiminnot.


Nintendo Land -pelissä riittää paljon nähtävää ja koettavaa koko perheelle.

Nintendo Land on hauska ja eloisa teemapuisto, joka sisältää 12 erilaista nähtävyyttä, joista jokainen on saanut vaikutteita tutuista Nintendo-pelisarjoista. Jokainen nähtävyys tarjoaa ainutlaatuisia pelikokemuksia, jotka on mahdollista kokea ainoastaan Wii U GamePad -ohjaimella. Nähtävyydestä riippuen pelaajat voivat kisata yksin tai muita pelaajia vastaan, tai muodostaa joukkueita ja pelata yhteistyöpelitilassa. Jopa viisi pelaajaa voi osallistua hauskoihin moninpeleihin tietyissä nähtävyyksissä. Pelikokemukset muuttuvat jokaisella pelikerralla riippuen siitä, käyttävätkö pelaajat Wii U GamePad -ohjainta, Wii-peliohjainta vai seuraavatko he, kun muut pelaavat TV-ruudulla.

Donkey Kong’s Crash Course: Hyödyntämällä Wii U GamePad -ohjaimen liiketunnistusta pelaajat kallistavat ohjainta ohjatakseen vaunua läpi esteradan, joka muistuttaa alkuperäistä Donkey Kong -kolikkopeliä. Tässä yksinpelattavassa pelissä muut pelaajat voivat seurata peliä TV-ruudulta ja antaa vinkkejä kuinka seuraava este ohitetaan.

Luigi’s Ghost Mansion: Wii U GamePad -ohjainta käyttävä pelaaja on aave (näkymätön muille pelaajille), joka yrittää saada kiinni muut pelaajat (Mii-hahmot), joilla on käytössään taskulamput. Aaveen täytyy hiipiä pysymällä varjoissa ja yrittää napata muut pelaajat yksi kerrallaan. Muut pelaajat voivat tehdä yhteistyötä saadakseen kiinni otetut pelaajat takaisin peliin ennen kuin aave ehtii napata kaikki. Jos Mii-hahmoja ohjaavat pelaajat osoittavat taskulampuillaan riittävän kauan kohti aavetta ja saavat kulutettua sen energiapisteet loppuun, he voittavat pelin.

Animal Crossing: Sweet Day: Wii U GamePad -ohjainta käyttävä pelaaja ohjaa kahta vartijaa, joiden tehtävänä on vartioida karkkipuita karkkinälkäisiltä eläimiltä. Muut neljä pelaajaa käyttävät Wii-ohjaimia ohjatakseen näitä eläimiä ja heidän täytyy tehdä yhteistyötä ohittaakseen vartijat. Peli päättyy, kun pelaajat onnistuvat keräämään yhteensä 50 karkkia, tai kun vartijat saavat kiinni yhden eläimistä kolme kertaa.

The Legend of Zelda: Battle Quest: Wii U GamePad -ohjainta käyttävä pelaaja on jousimies, joka pystyy tähtäämään ja ampumaan nuolia käyttämällä ruutua tähtäimenä. Tämän pelaajan lisäksi peliin voi liittyä kolme muuta pelaajaa, jotka käyttävät Wii Plus -ohjaimia miekkoina. Pelaajat tekevät yhteistyötä ja kohtaavat erilaisia vihollisia maailmassa, joka näyttää The Legend of Zelda -henkiseltä kangasmaailmalta.

Takamaru’s Ninja Castle: Ainoastaan Japanissa julkaistuun Famicom-peliin perustuvassa yksinpelissä Wii U GamePad -ohjain muuttuu heittotähtien heittoalustaksi. Pelaajat huitaisevat ohjaimen kosketusnäyttöä kukistaakseen joukon hyökkääviä ninjoja. Jokaisesta peräkkäisestä osumasta saa lisäpisteitä. Liikuttamalla Wii U GamePad -ohjainta eri suuntiin pelaaja voi tähdätä todella tarkasti.

 

 

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista:

 • Minecraft WiiU + Mario DLC

  Minecraft WiiU + Mario DLC

  • Myymälä Vantaakpl2
  • Varasto Vantaakpl2
  29,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Lego City Undercover WiiU

  Lego City Undercover WiiU

  • Myymälä Vantaakpl1
  • Varasto Vantaaloppu
  14,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U Wii U

  New Super Mario Bros. U + New Super Luigi U Wii U

  • Myymälä Vantaakpl2
  • Varasto Vantaakpl8
  19,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Pikmin 3 Wii U

  Pikmin 3 Wii U

  • Myymälä Vantaakpl1
  • Varasto Vantaaloppu
  44,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.