Ninja Gaiden 3 PS3

×

17,49 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.5. asti
  • Myymälä Vantaa 1
  • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,49 €
Toimitamme kaikista varastoista.

 

Maailman tunnetuimpiin ninijoihin lukeutuva Ryu Hayabusa tekee paluun!

 

Ensimmäistä kertaa koskaan näemme maailman Hayabusan silmin ja saamme selville sen, mikä ajaa hänet taistelemaan ja tappamaan. Kuvioihin astuu tällä kertaa naamioitu mies, jonka motivaatio ja tavoitteet ovat epäselvät. Mysteeristen voimien avulla hän muuttaa Hayabusan olemusta, jolloin raja sankarin ja roiston, sekä hyvyyden ja pahuuden välillä sumenevat ikuisiksi ajoiksi.


Uuden tarinan, pelattavuuden ja pelimoodien saattelemana faniensa rakastama Ninja Gaiden 3 ottaa uuden suunnan. Team NINJA tulee saamaan faninsa näkemään ninjat ja Hayabusan aivan uudella tavalla. He lupaavat myös pelikokemuksen olevan niin vahva, että pelaaja lähes tuntee jokaisen miekkansa lyönnin. Mukana ovat myös yhteistyö- ja kilpamoninpelimoodit, jotka mahdollistavat aivan uudenlaisen Ninja Gaiden -kokemuksen. Ninjojen hämärää maailmaa ei ole koskaan tuotu esille tällä tavoin, eikä Ninja Gaidenin maailma tule koskaan olemaan entisensä!

  • Iske vihollisesi maihin: Uusien pelimekaniikkojen ja esitystapojen ansiosta miekaniskut tuntuvat todella osuvan viholliseesi.
  • Sankari riisuu naamionsa: Uuden tarinan ja uusien hahmojen myötä pelaajat tulevat oppimaan paljon uusia asioita Hayabusan elämänvaiheista.
  • Korkeaoktaanista ninjatoimintaa: Pelisarjalle ominainen intensiivinen toiminta antaa kovan vastuksen pelaajille kuitenkaan uusia tulokkaita unohtamatta.
  • Actionia verkossa: Haastava moninpelimoodien kokoelma antaa pelaajille mahdollisuuden pelata joko yhdessä tai toisiaan vastaan.

 

 

Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Ninja Gaiden 3 PS3
Arviosi