NINEBOT BY SEGWAY Kickscooter Sähköpotkulauta D38E

Loppuunmyyty
599,00 €
alk. 26,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 18.08. asti
  • Loppuunmyyty

KickScooter D38E
Ninebot powered by Segway
D-sarjan potkulaudoissa on tulinen muotoilu ja kirkkaan punaiset jalkalaudat, jotka kiinnittävät varmasti huomiosi. Uusi ohut muotoilu uudella parannetulla ja vahvemmalla tukirakenteella sekä kaikki parhaat avainominaisuudet sinulta aiempien sukupolvien Segway-skoottien tapaan.

Olemme keskittyneet mukavuuteen ja turvallisuuteen. Kompaktissa rungossa akku on asennettu jalkalaudan sisään. Sen ansiosta matala keskipiste tarjoaa paremman tasapainon ja pidon, sekä mukavan ajotuntuman.
D38E:ssä on 10 tuuman suuret sisärenkaalla varustetut ilmarenkaat, jotka tarjoavat sinulle mukavan sekä tasaisen ajon.. Renkaiden vuorauspolymeeri ja kulutusta kestävä lanka tuovat vakautta ja parhaan kestävyyden. Pyöristä löydät myös kaksi erillistä käsijarrua. Etupyörässä on elektroninen lukkiutumaton jarrujärjestelmä (E-ABS); ja takapyörässä on rumpujarru. Näiden jarrujen yhdistelmä tuo sinulle lisää vakautta ja turvallisuutta työmatkoillesi.

Turvallisuuden takaamiseksi kaikissa malleissa on LED-valot edessä, jarrussa ja takana. 2,1 W:n sisäänrakennetun etuvalon avulla näet selkeästi reittisi myös pimeällä.
Valojen lisäksi kaikissa malleissa on sertifioidut E-MARK-heijastimet potkulaudan etu-, sivu- ja takaosassa.

Mallissa on 2-vaiheinen taittomekanismi, jota voidaan käyttää yhdellä kädellä. KickScooterin sijoittaminen ja kantaminen on helpompaa helpon ja turvallisen lukitus-/lukituksen avausjärjestelmän ansiosta.

Kaikissa Ninebot D-sarjan malleissa on täysvärinen LED-kojelaudan näyttö, jossa on yksi ohjauspainike, jonka avulla on helppo kytkeä KickScooter päälle/pois päältä, sytyttää/sammuttaa etuvalo ja vaihtaa seuraavien ajotilojen välillä:

D-sarjan mukana tulee akku on varustetttu BMS-akkujärjestelmällä, joka estää virtahävikin ja seuraa tarkasti sen suorituskykyä. Järjestelmän tehtävänä on valvoa akuston kennojen jännitettä ja lämpötilaa sekä tasata kennojen sähkövarausta. Sen ansiosta potkulaudan lataaminen on turvallista. D38E:n akun kapasiteetti on 367 Wh (10200 Ah) ja kestää n. 6,5 tuntia ladata akku tyhjästä täyteen. Huippunopeus on 25 km/h. Akku riittää noin 38 kilometrin matkalle. Lataaminen on helppoa  jalkalaudassa sijaitsevan latausportin helpon sijainnin ansiosta.

Suositeltu ikä: 14+
Suurin käyttäjänpaino: 120 kg
Huippunopeus: 25 km/h
Kantama: 38 km, riippuen olosuhteista, kuormasta ja maastosta
Roiskesuojaus: IPX5 (Roiskevesisuojattu)
Akku: 367 Wh (10200 Ah)
Latausaika: 6,5 h
Renkaat: 10" edessä ja takana sisäkumilla
Jarrut: Edessä sähköinen, takana rumpujarru
Moottori: 350 W. Potkulaudalla voi nousta jopa 20 % jyrkän nousun.
Maks. nousukulma: 20 %
Ajotilat: 3 ajovaihtoehtoa (Ympäristöystävällinen, Normaali, Sport) 
Talutusavustus: Kyllä (pedestrian mode)
Heijastimet: Edessä, takana ja sivuilla.
Bluetooth: On
Sovellus: Ninebot by Segway. Android- ja iOS -laitteille.
Paino: 16,3 kg
Mitat: 1160 x 1143 x 480 mm (ajokunnossa), 500 x 1143 x 480 mm (taitettuna)
Lisätietoja
Takuu24 kk (akku 12 kk)
Kategoriat