NHL 24 PS5

 
5 euron alennus koodilla: YAD3WF4Y Lue lisää etusivulta.
Rating:
100% of 100
Tarjoushinta 32,99 € Norm. hinta 69,99 €
Säästä 37,00 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 23.07. asti
  • Myymälässä / Varastossa 3 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

EA SPORTS™ NHL 24 -pelin upouudet peliominaisuudet herättävät autenttisen toiminnan jäällä eloon. Koe kovapaineisen pelin kiire ja rankkuus uupumismekaniikalla, hanki vertaansa vailla oleva pelaajan hallinta uudella pelisilmäsyöttöjärjestelmällä sekä täyden hallinnan taitoliikkeillä ja muuta ottelun suuntaa fysiikkapohjaisella kontaktilla.

EA SPORTS™ NHL 24 -pelin upouudet peliominaisuudet herättävät autenttisen toiminnan jäällä eloon. Koe kovapaineisen pelin kiire ja rankkuus uupumismekaniikalla, jossa hyökkäysalueen jatkuva paine johtaa uusiin peliä muuttaviin vaikutuksiin, kuten maalivahdin väsymiseen, joka hidastaa hänen reaktioaikaansa sitä enemmän, mitä enemmän hän väsyy hyökkäystoiminnan vuoksi. Muuta ottelun suuntaa fysiikkapohjaisella kontaktilla rikkoessasi pleksin ja lähettäessäsi pelaajia vaihtopenkille tuntuvilla taklauksilla ja koe vertaansa vailla oleva pelaajan hallinta uudella pelisilmäsyöttöjärjestelmällä ja täyden hallinnan taitoliikkeillä. Chel on yhdistetty paremmin kuin koskaan ennen cross-playllä kaikissa online-joukkuepelitiloissa sekä uusilla HUT-hetkillä, jotka antavat sinun toisintaa jääkiekon historian klassikkohetkiä ja nykypäivän upeimpia pelikuvioita. Kerskailuhetket lisäävät ylimääräisen autenttisuuskerroksen ja tuovat peliin yli 75 uutta maalituuletusta, ja kokonaan uudistettu esitystapa täydentää monipuolistettua yleisön tunnelmaa, joka saa pelin pelaamisen tuntumaan siltä kuin olisit itse mukana.

SISÄLLÖN SIIRTO

Pelaajat, jotka aloittavat NHL 24 -pelin pelaamisen PlayStation®4- tai Xbox One -järjestelmillä, voivat siirtää HUT-joukkueensa arvon ja edistymisen alustansa seuraavalle sukupolvelle eli PlayStation®5- tai Xbox Series X|S -versioon. Tämä siirtyminen tarkoittaa seuraavaa NHL 24 -pelissä:

● Pelaajat voivat suojata nykyisessä kokoonpanossaan 20 pelaajakorttia + valmentajan ja siirtää ne uudelle konsolille.

● Kun sisältö siirretään PlayStation®4 -versiosta PlayStation®5-versioon tai Xbox One -versiosta Xbox Series X|S -versioon, kyseinen 4. sukupolven sisältö muunnetaan turvallisuussyistä sellaiseksi, jota ei voi kaupata.

● Kaikki kokoelmassasi jäljellä olevat kolikot ja kortit saavat vastaavanlaisen arvon kaupattavissa olevina paketteina uuden sukupolven tilisi aloittamiseksi.

PELAAMINEN

Tunne jääkiekon intensiteetti upouusilla pelaamisominaisuuksilla, jotka tehostavat autenttisen kaukalotoiminnan painetta, fyysisyyttä ja hallintaa NHL 24 -pelissä.

UUPUMUSMEKANIIKKA

Chelin pelaamiskokemuksen täydellinen uudistus, joka palkitsee pidennetyt hyökkäystapahtumat sekä ajan hyökkäysalueella ja lisää peliin dynaamisen uuden autenttisuuden ja jännityksen kerroksen.

Pysyvän paineen järjestelmä

Hyökkäävä joukkue voi nyt ansaita merkittävän uuden edun pysyvän paineen järjestelmän avulla. Jos pelaajat pystyvät pitämään paineen yllä hyökkäysalueella, he aktivoivat Pysyvä paine -edun, joka pienentää vastustajan ominaisuuksia rajoitetun ajan ja antaa heille lisää tilaa liikkua ja luoda pelikuvioita.

Maalivahdin väsymisen järjestelmä

Mitä pidempään pystyt pitämään painetta yllä, sitä väsyneemmäksi vastustajasi maalivahti tulee uuden maalivahdin väsymisen järjestelmän ansiosta. Väsymys vaikuttaa veräjänvartijan kykyyn reagoida laukauksiin, sillä hän väsyy ajan mittaan, ja yli 75 uutta maalivahtianimaatiota auttavat herättämään tämän pelinsisäisen tarinan eloon.

FYSIIKKAPOHJAINEN KONTAKTI

Uudistettu fysiikka ja uudistetut animaatiot mullistavat fyysisen kontaktin ja tarjoavat ennennäkemättömän realistisia taklauksia. Uudet räsynukkereaktiot ja animaatiopohjaiset reaktiot luovat suuria hetkiä missä tahansa ottelun vaiheessa. Lisäksi entistä lujemmat taklaukset avaavat lisää kiekonmenetysmahdollisuuksia, mutta jos taklauksesi ei osu kohteeseensa, et pääse nopeasti takaisin pelipaikallesi, mikä lisää uuden kerroksen riski ja palkinto -pelaamista. Ja kyllä, jos haluat pelata fyysisesti, voit nyt rikkoa pleksin ja lähettää vastustajiasi vaihtopenkille.

TÄYDEN HALLINNAN TAITOLIIKKEET

Täydellinen ohjauskomentomääritysten päivitys tekee kohokohtavideoihin kelpaavien pelikuvioiden käyttämisestä entistä intuitiivisempaa ja helppokäyttöisempää. Lisäksi olemme lisänneet uuden kyvyn hämätä, syöttää tai harhauttaa jokaisesta liikkeestä, mikä avaa kokonaan uuden luovuuden ja taktiikan tason pelaajille.

PELISILMÄSYÖTTÖJÄRJESTELMÄ

Ohjaimen etupuolen painikkeiden uudelleenmäärittäminen yhdessä uuden syöttöjen vastaanottajien yläpuolella olevan visuaalisen ikonografian kanssa mahdollistaa entistä suoremman syöttämisen ja kyvyn syöttää mihin tahansa milloin tahansa kaukalossa. Lisäksi voit yhden kosketuksen syöttämisen avulla nopeasti siirrellä kiekkoa ympäri kaukaloa ja hyödyntää tärkeät mahdollisuudet napauttamalla syöttöpainiketta, kun kiekko on liikkeessä. Kaikki tämä mahdollistaa entistä luovemmat ja autenttisemmat syötöt.

CROSS-PLAY

NHL 24 sisältää parannetut cross-play -ominaisuudet, joiden avulla voit pelata saman sukupolven Sony- ja Microsoft-konsolien pelaajien kanssa ja heitä vastaan HUT- ja WOC-tiloissa saaden tähän yhdistetyimmän Chel-kokemuksen.

IHMISMAALIVAHTIEN OHJAUSKOMENNOT

Päivitetyt ihmismaalivahtien ohjauskomennot tekevät maalivahtina pelaamisesta helppokäyttöisempää ja intuitiivisempaa. Uuden liekaohjausjärjestelmän avulla voit liukua edestakaisin tehdäksesi torjuntoja ja palata sitten automaattisesti takaisin keskisijaintiin, mikä helpottaa pelaajan keskittymistä peliin.

Uusien ohjauskomentojen lisäksi vaistojärjestelmä on uusi pelin sisällä oleva peli, jossa voit arvata laukauksen sijainnin saadaksesi bonuksen torjuntayritykseesi – väärin arvaaminen kuitenkin suurentaa maalin syntymisen mahdollisuutta. Se on jännittävä ja laaja uusi lisäys kokeneille maalivahdeille.

ESITYSTAPA

Merkittävät esitystapapäivitykset aina tuuletuksesta yleisön pauhuun ja selostuskopin ääniin saavat toiminnan kaukalossa tuntumaan siltä kuin olisit itse areenalla ja antavat sinulle dynaamisia uusia tapoja tuulettaa maalejasi.

KERSKAILUHETKET

Lähetys tuntuu elävämmältä kuin koskaan ennen, sillä mukana on yli 75 uutta maalituuletusanimaatiota, uusia kamerakulmia, valaistustehosteita ja pelaajien kyky määrittää tuuletuksensa, jotta he voivat kerskailla haluamallaan tavalla.

MONIPUOLISTETTU YLEISÖN TUNNELMA

Tämä on ylivoimaisesti energisin Chel-yleisö tähän saakka. Uudet tapahtumareaktioiden aallot tukevat merkittäviä pelikatkoja, kiitämistä kohti maalia, uupumismekaniikan huippuja ja niitä dramaattisia tappioasemasta nousemisen hetkiä, jotka saavat areenan tuntumaan elävältä.

LÄHETYKSEN EDISTYSASKELEET

Uusi asiantuntijaselostaja

Asiantuntijaselostajakoppiin on lisätty veteraaniselostaja ja kaksinkertainen jääkiekon olympiakultamitalisti Cheryl Pounder. Hänen kokeneet kommenttinsa ja korkean tason jääkiekkoälynsä puhaltavat uutta eloa hetkestä toiseen etenevään toimintaan.

Dynaamiset kaukalon laidat

Lisätyn todellisuuden lähetyksen laajennuksena kaukalon laidat on nyt rakennettu viestimään tärkeitä kaukalon hetkiä aina siirretyistä rangaistuksista, maaliyhteenvedoista,

tilastomerkkipaaluista ja koristetaustoista niihin merkittävien kerskailukamerahetkien korostamiseen.

FROSTBITE-PELIMOOTTORI

Frostbite™-pelimoottori pyörittää edelleen EA SPORTS NHL 24 -peliä sisältäen vertaansa vailla olevia grafiikkapäivityksiä konsolipeleille. Frostbite auttaa herättämään toiminnan eloon aina dynaamisesta valaistuksesta uudistettuun hahmojen todenmukaisuuteen.

PELITILAT

HOCKEY ULTIMATE TEAM™

HUT tarjoaa mukaansatempaavan uuden pelaamiskokemuksen NHL 24 -pelissä aina pienten yksityiskohtien korostamisesta tärkeiden aikakauden määrittävien hetkien elämiseen ja sopimusten tekemiseen.

HUT-hetket

Olipa kyseessä sitten ottelu jääkiekon historian aikakirjoista tai viime viikon ratkaiseva pudotuspeleihin pääsyn varmistava pelikuvio, toisinna jääkiekon huippuotsikot HUT-hetkissä – ja ansaitse palkintoja sen tekemisestä.

Tavoitteet 2.0

NHL 24 esittelee uuden reaaliaikaisen tavoitteidenseurantajärjestelmän, joka perustuu korttityyppeihin, joukkueisiin, pelaajiin ja toimintaan kaukalossa päivittäen samalla pelaajien edistymisen pelissä.

Yhteinen talous 

Upouusi alustojenvälinen Kauppapaikka, jonka avulla pelaajat voivat ostaa, myydä ja vaihtaa pelaajakortteja saman sukupolven Xbox- ja PlayStation-konsoleiden välillä.

WORLD OF CHEL

Tämä on tähän saakka dynaamisin WOC-versio, jossa on entistä enemmän tapoja pelata, yhdistää ja ilmaista itseään.

Sekaseurat

Cross-playn lisääminen World of Cheliin tarkoittaa sitä, että voit nyt pelata saman sukupolven konsoleilla olevien ystäviesi kanssa ja heitä vastaan sekä heittää läppää heidän kanssaan. Tämä entistä laajempi pelaajavaranto myös lyhentää odotusaikoja, joten voit päästä peliin entistäkin nopeammin haluamasi tasoista vastustajaa vastaan.

Battle Pass

Pelaa tiesi läpi toiminnantäyteisten WOC Battle Pass -kausien ilmaisilla tasoilla ja premium-tasoilla. Saat nyt palkintoja WOC:ssä pelaamiseen käytetystä ajasta, ja kokonaisen uuden pelaajaluokkien ja koriste-esineiden valikoiman myötä ne muuttavat tapaasi pelata peliä – ja sitä, miltä näytät sen aikana. WOC-koriste-esineet säilyvät myös NHL 25* -peliin.

Luontivyöhyke

Käyttäjäkokemuksen yleinen päivitys ja virtaviivaistaminen tarkoittavat salamannopeita vasteaikoja vaihdettaessa luontivyöhykkeen eri osa-alueiden välillä hahmosi mukauttamista varten.

Kehittynyt EASHL

NHL 24 -pelissä on rennon pelitilan ja vastuksenhaun parannuksia, entistä enemmän ihmispelaajia sekä päivityksiä, jotka tekevät Battle Passin kokemuspisteiden (KP) ansaitsemisesta entistä hauskempaa. EASHL-pudotuspelien päivitys tuo peliin autenttisen, virtaviivaistetun ja armottoman mestaruuteen johtavan 16 ottelun polun, jolla myös ansaitset sijoituspisteitä edetessäsi kaavion läpi. Pudotuspelien jälkeen kruunataan maailmanlaajuinen mestari, mikä nostaa panoksia ja lisää jännitystä.

WOC-näyteikkuna

Pelaa, voita, kerskaile. WOC-näyteikkunapäivitykset antavat sinulle entistäkin enemmän esineitä, joilla voit varustaa hahmosi, sekä pääsyn eksklusiivisiin uusiin premium-paketteihin, joissa on mukautettuja hahmoja, pelaajabannereita ja paljon muuta. Lisäksi voit ostaa eksklusiivisia esineitä suosikkijoukkueiltasi upouudesta NHL-joukkuekaupasta.

*Edellyttää EA SPORTS NHL 24 -pelin erillistä ostoa. Koriste-esineiden siirrettävyys on jatkuvien lisenssiehtojen mukainen.

TUOTTEEN TEKNISET TIEDOT

Julkaisija: Electronic Arts Inc.

Kehittäjä: EA Vancouver

Julkaisupäivämäärä: ilmoitetaan myöhemmin

Ikäluokitus: odottaa ikäluokitusta

Online-pelaajien määrä: 1–12

Offline-pelaajien määrä: 1–4

Sivusto: http://ea.com/games/nhl/nhl-24

Facebook: https://www.facebook.com/EASPORTSNHL/

Twitter: https://twitter.com/EASPORTSNHL

Instagram: https://www.instagram.com/easportsnhl

NHL, NHL Shield sekä Stanley Cupin sanamerkki ja kuva ovat National Hockey Leaguen rekisteröityjä tavaramerkkejä. NHL ja NHL-joukkuemerkit ovat NHL:n ja sen joukkueiden omaisuutta. © NHL 2024. Kaikki oikeudet pidätetään. Virallinen National Hockey Leaguen lisenssituote. NHLPA ja NHLPA-logo ovat NHLPA:n tavaramerkkejä, ja Electronic Arts Inc. käyttää niitä saamallaan lisenssillä.