Neverwinter Nights Enhanced Edition Collectors Pack PS4

 
Tarjoushinta 44,99 € Norm. hinta 49,99 €
Säästä 5,00 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 11.08. asti
  • Myymälässä / Varastossa 2 kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €
  • Hiiviskele varjoissa tappavana puoli- haltija roguena, käytä pelottavia taikoja voimakkaana gnome-velhona, kukista vihollisesi haarniskaisena kääpiöpaladiinina... Olipa sankarisi mikä tahansa, uskomattomat seikkailut odottavat sinua.
  • Never winter nights sisältää 10 itsenäistä dungeons & dragons -seikkailua ja satoja tunteja pelattavaa. Pelaajat voivat luoda ja muokata hahmoja tasolta 1 tasolle 40 ja ottaa nämä hahmot mukaan mihin tahansa seikkailuun. Jokainen moduuli mahdollistaa co-op-moninpelin, ja kun pelaajat ovat lopulta käyttäneet tämän sisällön loppuun, he voivat liittyä pysyvän maailman palvelimille ja jatkaa pelaamista verkossa.

Vuoden 2002 vuoden tietokoneroolipeli ja kaikki sen DLC:t tarjoavat 10 itsenäistä d&d-pohjaista seikkailua, joissa on co-op- ja verkkomoninpeli; fyysisiin esineisiin kuuluu Never winter nights "eye" -mitali, 2 pinssiä, kaiverrettu metallinen noppasarja, pergamenttityylinen kartta, tekonahkainen päiväkirja, jossa on Never winter nights eye -merkki, sekä 3 sankarikorttia, jotka esittävät Deekinin, Aribethin ja Valsharessin.

Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat