Neptunia Game Maker R:Evolution Day One Edition PS5

 
63,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 12.08. asti
  • Välivarastossa 5 kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €
  • Game Studio of The Year - Pelaa päähenkilönä, Older Nepinä, ja kasvata aiemmin lakkautettu pelistudio menestykseen. Pelistudion rakentaminen vaatii vahvoja kehittäjiä, huippuluokan videopelejä ja markkinoiden laajentamista. Valitse viisaasti ja tule vuoden suurimmaksi pelistudioksi!
  • Rakenna pelejä ja tehosta puoluettasi - Tehosta puoluetilastojasi luomalla pelejä reaaliajassa ja valitse kehittäjiä työskentelemään seuraavan hittipelisi parissa! Lisää muita pelielementtejä, joita löytyy luolastoista ja hirviöistä, kohottaaksesi videopelien kehitystä ja saadaksesi lisää passiivista boostia puolueellesi!
  • On aika Vroom, Vroom! - Aja tyylillä luolastojen läpi ja myy pelejäsi luotettavalla violetilla moottoripyörälläsi! Kun tutkit lisää luolastoja ja löydät pelielementtiesineitä, joita voit lisätä seuraavaan läpimurtohittiisi, saat myös lisää osakkeita kyseisestä paikasta.
  • Party Management 101 - Valvo neljän hengen ryhmää ja johda yrityksesi huipulle! Mutta muut pelistudiot saattavat olla valmiita kaatamaan sinut. Uudistetun taistelujärjestelmän, ketjutettujen hyökkäysten ja muuntautuvien erikoisominaisuuksien ansiosta Older Nepder ja ystävät ovat valmiita voittoon!
Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat