Needoh Cool Cats Puristelulelu

 
Tarjoushinta 3,99 € Norm. hinta 4,90 €
Säästä 0,91 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 11.08. asti
  • Myymälässä / Varastossa 3 kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €

COOL CATS SUPER NEE DOH - Täydellinen stressilelu kissoja rakastaville pikkuisille! Aivan kuten Classic NeeDoh, mutta isompi ja söpöillä kissan kasvonpiirteillä, saatavana 4 väriä, 1 valitaan satunnaisesti.

STRESSIPALLO LAPSILLE - Cool Cats Super NeeDoh auttaa lapsia rentoutumaan ja purkamaan stressiä, kun he puristavat superkokoista palloa; ihanteellinen ahdistuksen lievittäjä ja auttaa lapsia myös keskittymään ja kiinnittämään huomiota.

IDEAALINEN LAHJA - Cool Cats Super NeeDoh sopii juhlalahjaksi, sukan täyteaineeksi, joululahjaksi, syntymäpäivälahjaksi tai vaikka fidget-leluksi luokkahuoneeseen; sopii yli 3-vuotiaille lapsille.

TURVALLISET LELUT - Schylling-lelut on valmistettu turvallisista, pitkäikäisistä materiaaleista; täyttää EN71-leluturvallisuusstandardit ja niissä on myrkyttömiä maaleja ja lakkoja, mikä lisää mielenrauhaa.

SCHYLLING - Schylling on palkittu leluyritys Bostonista, Yhdysvalloista; Yli 40 vuoden ajan Schylling on erikoistunut luomaan ajattomia leluja, jotka ovat saaneet inspiraationsa lapsuuttamme muokanneista keksinnöistä.

Lisätietoja
Kategoriat