Need for Speed - Rivals PS3

Need for Speed - Rivals PS3 (käytetty)

Toimitusaika 1-3 arkipäivää
14,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
maksuaikaa 3.10. asti
 • Myymälä Vantaakpl2
 • Varasto Vantaaloppu

Toimituskulut alk. 0,49 €

Toimitamme kaikista varastoista.

Osta uusi? 19.99 €
 • Myymälä Vantaaloppu
 • Varasto Vantaaloppu

 

Dominoi ja ota kiinni kisaajia toiminnantäytteisillä Redview Countyn kaduilla ensimmäisestä päivästä lähtien ennakkotilatessasi tänään.


Tervetuloa Redview Countyyn, missä katukisailu poliisien ja kisaajien välillä ei koskaan lopu. Molemmat osapuolet kamppailevat täysillä sosiaalisen-, paikallisen- ja kansallisen medianäkyvyyden nappaamiseksi ja myös parhaiden autojen, modien ja teknologian ansaitsemiseksi. Riskeeraa kaikki. Älä luota kehenkään.

Need for Speed Rivalsissa pelaajat voivat pelata joko poliisina tai kilpa-ajajana - ja molemmilla puolilla lakia on omat korkeiden panosten haasteet, palkinnot ja seuraukset. Kilpa-ajajana tavoitteena on tulla pahamaineiseksi riskien ottajaksi ratin takana ja kuvata intensiivisimmä paot muun maailman nähtäväksi. Mitä enemmän poliiseja pelaaja pystyy karistamaan kannoiltaan, sitä enemmän Speed Pointseja hän kerää - ja ne puolestaan mahdollistavat uusien tehokkaampien autojen ja tavaroiden hankkimisen. Kasvata panoksia kisa toisensa perään ja nouse poliisien ykköskohteeksi - mutta riskeeraa ja menetä kaikki, jos jäät kiinni. Poliisina pelaajat työskentelevät yhdessä kilpakuskien kiinnisaamiseksi. Onnistuneet kiinniotot tarjoavat parempia asemia ja nostavat pelaajan statusta poliisivoimien riveissä. Korkeampien tasojen saavuttaminen avaa käyttöön uusia, vain poliisien käyttöön suunniteltuja autoja sekä tehokkaampia apuvälineitä takaa-ajoihin ja kiinniottoihin. 

Ghost Games julkisti myös odotetun Ferrarin paluun Need for Speed –pelisarjaan.
Ensimmäistä kertaa seitsemään vuoteen, pelaajat pääsevät ratin taakse ajamaan joitain ylellisimpiä, halutuimpia autoja maailmassa mukaan lukien F12 Berlinettan.

"Palaamme Need for Speed –pelisarjaan uuden Need for Speed Rivalsin myötä. Haluamme antaa tämän maailmankuulun ja palkitun ajopelin faneille mahdollisuuden kokea Ferrari-brändin ja autojen tuoman jännityksen", Ferrarin Brandityön johtaja ja tiedottaja Stefano Saporetti kertoo.

Need for Speed Rivalsin keskipisteenä on innovatiivinen uusi AllDrive, joka antaa pelaajille mahdollisuuden siirtyä saumattomasti yksinpelistä kavereiden kanssa pelaamiseen - eliminoiden yksinpelin ja moninpelin välisen rajan. Pelaajat joutuvat jatkuvasti tarkkailemaan taustapeiliään kavereiden päästessä milloin tahansa hyppäämään mukaan kisaan tai poistumaan kisasta. 

“Need for Speed –pelisarja on ollut alan johtava pelisarja tuoden sosiaalisen kilpailun pelien eturintamaan", johtava tuottaja Marcus Nilsson Ghost Gamesilta kertoo. "Pelaajilla on ensimmäistä kertaa vapaus siirtyä yksinpelistä co-oppiin ja moninpeliin - saumattomasti milloin tahansa. Luomme Need for Speed Rivalsiin pelikokemusta, jossa vapaus pelata kavereiden kanssa on sulavampaa ja helpompaa kuin koskaan aiemmin."


OMINAISUUDET:

 • Kiivasta kilpailua – Kisaajat ovat yksinäisiä susia jahtaamassa kunniaa; Allaan ketterät, kilpa-ajamiseen ja eeppisiin ajojahteihin tarkoitetut autot. Poliisit toimivat ryhmissä jahdatakseen ja ottaakseen kiinni kuskeja käyttäen poliisivoimien täyttä voimaa. Vaihda rooleja milloin tahansa ja kasvata panoksia täysin uudella pisteytysjärjestelmällä, joka mahdollistaa nopeuspisteiden käyttämisen panoksena entistäkin parempien palkintojen ansaitsemiseksi.
 • All-Drive – Uutta Need for Speed Rivalsissa, All-Drive tuhoaa yksin- ja moninpelin välisen pelillisen eron. Liity saumattomasti mukaan maailmaan, jossa kaverisi ovat jo valmiiksi kilpailemassa ja takaa-ajamassa. Ei lobbyja. Ei odottamista. Tiet kohtaavat kilpailijoiden ja takaa-ajajien törmätessä luoden maailman, jossa yksikään hetki tai tapahtuma ei ole koskaan samanlainen.
 • Sinun autosi, Sinun identiteettisi – Kehitä autoasti viimeisimmän suorituskyvyn päivityksillä ja teknologioilla. Personoi autosi uusilla raikkailla maaleilla, tunnuksilla, custom rekisterikilvillä, vanteilla ja tarroilla - esittele omaa tyyliäsi kavereillesi ja kilpailijoillesi. Tallenna erilaisia konfiguraatioita ja pidä valikoima autopaketteja saatavilla jättääksesi lähtemättömän merkin missä tahansa tilanteessa.
 • Takaa-ajo- ja pakoiluteknologia – Kiivaista kilpailuhetkistä tehdään entistä jännittävämpiä lain eri puolille räätälöityjen uusien teknologioiden ja päivitysten avulla. Kisaajat voivat hyödyntää väistelyteknologiaa, kuten häirintälähettimiä ja elektromagneettisia pulsseja. Poliisit voivat toteuttaa aggressiivisia kiinniottoja paineaaltojen, tiesulkujen, helikoptereiden yms. myötä. Valitsit sitten kumman puolen hyvänsä, voit aina hyödyntää teknologiaa pysyäksesi askeleen edellä kilpailijoitasi.
 • Seuraavan sukupolven ajopeli – Redview County on tuotu eloon upeilla seuraavan sukupolven yksityiskohdilla ja sääefekteillä, jotka pakottavat pelaajan hallitsemaan elementit samaan aikaan kilpailujen kanssa.
 • Need for Speed Network Powered by Autolog – Pelaajat voivat verrata tilastojaan ja haastaa kavereitaan milloin tahansa, missä tahansa ja jakaa helposti saavutuksensa sekä ystäviensä että kilpailijoidensa kanssa.
 • Personointi – Ajajat voivat kustomoida autonsa tuoreella maalipinnalla, yksilöllisillä rekisterikilvillä, tunnuksilla, kuvilla, vanteilla ja erilaisilla suorituskyvyn parannuksilla.
 • Jahtaus- ja pakoteknologia – Toiminnallinen kilpailu räjähtää 11 päivitettävän laitteen myötä mukaan lukien turbo boostin, häirintälaitteet ja EMP:n kilpa-ajajille sekä paineaallon, tiesulut ja helikopterit poliiseille.


 

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista:

 • Call of Duty - Advanced Warfare PS3

  Call of Duty - Advanced Warfare PS3

  • Myymälä Vantaakpl4
  • Varasto Vantaakpl8
  11,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Sonic & All-Stars Racing Transformed PS3

  Sonic & All-Stars Racing Transformed PS3

  • Myymälä Vantaakpl1
  • Varasto Vantaakpl2
  19,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Bulletstorm PS3

  Bulletstorm PS3

  • Myymälä Vantaakpl2
  • Varasto Vantaakpl9
  4,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Legendary PS3

  Legendary PS3

  • Myymälä Vantaakpl1
  • Varasto Vantaaloppu
  4,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.