Nacon Pro Compact Langallinen Ohjain Urban Camo Xbox Series Xbox One PC

Saatavuus epävarmaa
49,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 11.08. asti
  • Saatavuus epävarmaa
Toimituskulut alk. 4,99 €

Xboxille suunniteltu NACON XBOX SERIES PRO COMPACT CONTROLLER on monipuolinen langallinen ohjain, joka tarjoaa erinomaisen ergonomian kaikentyyppisille pelaajille sekä laajan valikoiman asetuksia, joita tavallisesti löytyy ammattimaisista ulkolaitteista.

Sisältää ilmaisen automaattisen Dolby Atmos® -aktivoinnin Dolby-sovelluksen kuulokkeille.

KOMPAKTI JA TEHOKAS

Pro Compact -ohjaimessa on useita mukautettavia ominaisuuksia, kuten: painikekartoitus, säädettävät palkit ja moottorit liipaisimen herkkyyttä ja tärinää varten.

MUKAVUUSOHJAUS

Kompakti koko, ergonominen muotoilu ja kuvioitu takapinta tarjoavat erinomaisen mukavuuden ja optimaalisen otteen kaikentyyppisille peleille

TEKNISET TIEDOT

Ergonomialla, joka on räätälöity monenlaisiin käsien kokoihin ja useisiin ammattiohjaimissa yleisesti saatavilla oleviin vaihtoehtoihin, NACON Pro Compact on paras vaihtoehto mukavuutta ja suorituskykyä etsiville pelaajille. Sen lisäksi, että se tarjoaa langattoman Xbox-ohjaimen klassisia ominaisuuksia, Microsoft Storesta saatavilla oleva erillinen sovellus antaa sinulle pääsyn lisätila-asetuksiin oman profiilin luomista varten.

Suunniteltu Xboxille - Virallisesti lisensoitu langallinen ohjain Xbox Series X:lle | S ja Xbox One. yhteensopiva henkilökohtaisen tietokoneen kanssa.

Universaali ergonomia - 15 % pienempi kuin klassinen peliohjain, joka vastaa monenlaisia ​​käsikokoja. Teksturoitu ote tarjosi mukavuutta ja vakautta pitkien pelien aikana.

YHTEYDET

Liitäntä: sisäänrakennettu USB-kaapeli
Langaton: Ei.
Mukana toimitettu kaapeli: Kyllä
Kaapelin pituus (cm): 300
Ohjelmisto: Kyllä
Kuulokeliitäntä: Kyllä
Surround-ääni: Dolby Atmos kuulokkeille

ERGONOMIA
Ohjauspylvään asento: Epäsymmetrinen
Profiilit: NO
Ohjelmoitavat painikkeet: NO
Taustavalo: EI
Soittimen LED: EI