My Fitness Coach (Move) PS3 (Käytetty)

 
9,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 18.04. asti
  • Myymälässä / Varastossa 1 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Osta uusi? 19,90 €
  • Saatavuus epävarmaa

My Fitness Coach – Club on fitness-peli, joka on kehitetty juuri SINULLE. My Fitness Coach – Club on laadittu vastaamaan omia tarpeitasi ja tavoitteitasi ja se antaa vapauden valita ihanteellisen harjoittelutapasi. Voit valita laajasta valikoimasta ladattavia harjoitusohjelmia, voit laajentaa fitness-ohjelmaasi yksilöllisesti oman makusi mukaan, jotta motivaatio säilyy.

Harjoitukset on kehitetty kokeneiden fitness- ammattilaisten avulla, jotta voisit olla varma, että jokainen liike suoritetaan tarkasti ja mahdollisimman tehokkaasti. Liikkeet selitetään helposti suullisesti ja visuaalisesti. Animaatiot ja musiikki on synkronisoitu rytmin mukaan – voit käyttää myös omaa musiikkia ja tiedät aina olevasi mukana oikeassa tahdissa.

Harjoitusohjelman suorittamisen jälkeen voit tarkastella edistymistäsi useiden hauskojen ja motivoivien tilastotietojen avulla. Voit verrata tuloksiasi ystävien kanssa tai yleisiin keskiarvoihin. Saat tietää fitness-profiilistasi aerobisen kunnon, alakehon vahvuuden, taipuisuuden ja koordinaation.