MTG Magic Streets of New Capenna Set Booster Display

Saatavuus epävarmaa
Saat 5 euron alennuksen kun tilaat 20 eurolla koodilla 995FO81F Lue lisää etusivulta
Tarjoushinta 103,00 € Norm. hinta 109,00 €
Säästä 6,00 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 14.05. asti
  • Saatavuus epävarmaa
Toimituskulut alk. 4,99 €

The Gathering Streets of New Capenna Set Booster -näyttökotelo 30 kappaletta:

Pystytkö selviytymään New Capennan kaduilla?
Valmistaudu parhaaseen Magic: The Gathering Set Booster -kokemukseen!
Tämä näyttökotelo sisältää 30 Set Booster -pakkausta sekä 1 foliolaatikon päällyskortin.
Jokainen Set Booster -paketti sisältää 12 Magic-korttia, joissa jokaisessa pakkauksessa on taattu folio- ja taidekortti!
Liity johonkin viidestä voimakkaasta perheestä ja rakenna rikollisvaltakuntasi näillä Streets of New Capenna Set Booster -pakkauksilla! Nämä Set Boosterit on erityisesti suunniteltu tuomaan sinulle paras mahdollinen Magic: The Gathering Booster Set -pelikokemus. Streets of New Capennan tarjoaa kaupungin loisteen, joka on täynnä valtaa - ja vallan tuoman korruption likaa. Pystytkö selviytymään New Capennan kaduilla? Tilaa tänään ja ota selvää! 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat.

Jokainen Set Booster Pack sisältää 12 taikakorttia, 1 merkin, mainoskortin tai vastarei'ityskortin. Kortit ovat yhdistelmä 1-4 korttia, jotka ovat harvinaisia ​​tai korkeampia, 3-7 harvinaista, 3-7 yleistä ja 1 maa. Yksi harvinainen ei-taidekortti ja ei-maakortti on folio. Land-kortti on folio 21 prosentissa pakkauksista, ja folioleimattu Signature Art -kortti korvaa Art-kortin 5 prosentissa Set Boostereista. "Luettelon" kortti korvaa tunnuksen tai mainoskortin 25 %:ssa Set Boostereista.

Tämä Magic: The Gathering Streets of New Capenna Set Booster Display Case, 30 kappaletta, sisältää 30 Set Booster -pakkausta ja 1 foliolaatikon päällyskortin.

Lisätietoja
Kategoriat