MTG Magic Streets of New Capenna Draft Booster Display

Loppuunmyyty
Saat 5 euron alennuksen kun tilaat 20 eurolla koodilla 995FO81F Lue lisää etusivulta
Tarjoushinta 79,00 € Norm. hinta 109,00 €
Säästä 30,00 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 14.05. asti
  • Loppuunmyyty

Magic: The Gathering Streets of New Capenna Draft Booster Display Case of 36:

Pystytkö selviytymään New Capennan kaduilla?
Valmistaudu parhaaseen Magic: The Gathering Booster draft -kokemukseen!
Tämä näyttökotelo sisältää 36 Draft Booster -pakettia.
Jokainen Booster-pakkaus sisältää 15 Magic-korttia, joissa jokaisessa pakkauksessa 1 Rare tai Mythic Rare!
Liity johonkin viidestä voimakkaasta perheestä ja rakenna rikollisvaltakuntasi näillä Streets of New Capenna Draft Booster -pakkauksilla! Nämä Draft Boosterit on erityisesti suunniteltu tuomaan sinulle paras mahdollinen Magic: The Gathering Booster Draft -pelikokemus. Luonnostele, lisää maata ja pelaa! Streets of New Capennan tarjoaa kaupungin loisteen, joka on täynnä valtaa - ja vallan tuoman korruption likaa. Pystytkö selviytymään New Capennan kaduilla? Tilaa tänään ja ota selvää! 13-vuotiaat ja sitä vanhemmat.

Jokainen Booster Pack sisältää 15 taikakorttia, jotka sisältävät 1 harvinaisen harvinaisen tai korkeamman kortin, 3 harvinaista, 10 yleistä ja 1 maa. Harvinainen perinteinen foliokortti korvaa yleisen 33 prosentissa Booster-pakkauksista ja perinteinen folioreunaton Mythic Planeswalker löytyy alle 1 prosentissa Boostereista. Mukana on myös 1 merkki, mainoskortti tai vastarei'ityskortti.

Tämä Magic: The Gathering Streets of New Capenna Draft Booster -näyttökotelo, jossa on 36 kappaletta, sisältää 36 Draft Booster -pakkausta ja 1 foliolaatikon päällyskortin.

Lisätietoja
Kategoriat