Ms school faculty sharepointsvr alng licsapk mvl

687,99 €
alk. 30,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 23.05. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €

MS SCHOOL FACULTY SHAREPOINTSVR ALNG LICSAPK MVL

Microsoft Office SharePoint Server on palvelinominaisuuksien integroitu kokonaisuus, jonka avulla voidaan parantaa organisaation tehokkuutta tarjoamalla kattavaa sisällönhallintaa ja yrityshakua, nopeuttamalla yhteisiä liiketoimintaprosesseja ja helpottamalla tietojen jakamista yli rajojen, jotta liiketoiminta saadaan paremmin selville. Office SharePoint Server tukee kaikkia yrityksen intranet-, extranet- ja web-sovelluksia yhdellä integroidulla alustalla sen sijaan, että tukeuduttaisiin erillisiin hajanaisiin järjestelmiin. Lisäksi tämä yhteistyö- ja sisällönhallintapalvelin tarjoaa IT-ammattilaisille ja kehittäjille alustan ja työkalut, joita he tarvitsevat palvelimen hallintaan, sovellusten laajennettavuuteen ja yhteentoimivuuteen.

Ohjelmistovakuutus
Microsoftin Software Assurance antaa sinulle automaattisen pääsyn uuteen teknologiaan ja tarjoaa tuottavuusetuja, tukea, työkaluja ja koulutusta, jotka auttavat ottamaan ohjelmistot käyttöön ja käyttämään niitä tehokkaasti.

Software Assurance -ohjelmiston avulla saat käyttöösi sopimuskauden aikana julkaistavien lisensoitujen ohjelmistojen uudet versiot, jotka voit ottaa käyttöön omaan tahtiisi. Uusien versioiden käyttöoikeudet yksinkertaistavat hankintaprosessia ja lyhentävät liiketoimintaprosessin sykliä, jolloin voit vähentää uusien versioversioiden hankintaan liittyviä kustannuksia ja hyödyntää uusinta teknologiaa välittömästi.

Software Assurance tarjoaa enemmän joustavuutta teknologiamenojen hallinnassa, sillä voit jakaa maksut vuosittain. Näin voit pienentää alkukustannuksia ja ennakoida vuosittaisen ohjelmistobudjetin tarpeet jopa kolme vuotta etukäteen.

Lisätietoja
Takuu0
Kategoriat