Ms ovs-es windows rights mgt services cal all lng l/sa academic open value 1 license level e enterprise user cal

Saat 5 euron alennuksen kun tilaat 20 eurolla koodilla REZ322XD Lue lisää etusivulta
9,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 28.04. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €

MS OVS-ES Windows Rights Mgt Services CAL All Lng L/SA Academic Open Value 1 License Level E Enterprise User CAL

Microsoft Windows Rights Management Services, Client Access License, 1 vuosi/vuosia

Mukautettavan alustan ja volyymihankintojen hintaedun ansiosta Open-ohjelmat tarjoavat pienille ja keskisuurille organisaatioille yksinkertaisen ja kustannustehokkaan tavan hankkia uusinta Microsoft-teknologiaa.

Yksinkertaisuus ja hallittavuus

Mukautettavan alustan ja volyymihankintoihin liittyvien hintaetujen ansiosta Open-ohjelmat tarjoavat yksinkertaisen ja kustannustehokkaan tavan hankkia uusinta Microsoft-teknologiaa.

Microsoftin avoimet ohjelmat tarjoavat mahdollisuuden lisätä Online Services -ostoja sopimukseen, joten voit siirtyä pilvipalveluun omaan tahtiisi olemassa olevan sopimuksesi kautta.

Avoin arvo

Open Value on suositeltava ohjelma, jos sinulla on pieni tai keskisuuri organisaatio, jossa on viisi tai useampia pöytätietokoneita, ja haluat yksinkertaistaa lisenssien hallintaa, hallita ohjelmistokustannuksia ja saada paremman hallinnan investointeihisi. Se sisältää myös Software Assurance -ohjelman, joka tarjoaa arvokkaita etuja, kuten koulutusta, käyttöönoton suunnittelua, ohjelmistopäivityksiä ja tuotetukea, joiden avulla voit parantaa koko organisaatiosi tuottavuutta.

Open Value -tilaus

Open Value Subscription tarjoaa Open Program -vaihtoehdoista alhaisimmat alkuvaiheen kustannukset ja joustavuuden, jonka avulla lisensoinnin kokonaiskustannuksia voidaan pienentää vuosina, jolloin pöytätietokoneiden määrä vähenee. Tämä vaihtoehto antaa organisaatiollesi oikeudet käyttää ohjelmistoa koko organisaatiossasi vain Microsoftin kanssa tehdyn sopimuksen voimassaoloaikana. Sinulla on myös mahdollisuus lisätä yhden alustan vaihtoehto Open Value Subscription -sopimukseen.

Avoin lisenssi

Monien verkkopalvelutuotteidemme osalta viiden lisenssin alkuostoksen vähimmäisvaatimuksesta luovutaan.

Tukikelpoisuus

Kun ostat aluksi vähintään viisi lisenssiä, voit hankkia tuotteita sitä mukaa kuin tarvitset niitä sopimuskauden aikana.

Kaupallisille yrityksille tarkoitettujen vaihtoehtojen lisäksi Microsoft tarjoaa avoimia ohjelmia myös seuraaville toimialoille:

- Valtion organisaatiot
- Terveydenhuollon organisaatiot
- Oppilaitokset
- vaatimukset täyttävät 501(c)(3) voittoa tavoittelemattomat organisaatiot.
- monikansalliset organisaatiot

Lisätietoja
Takuu0
Kategoriat