Ms ovs-es sql srv std edition all lng l/sa open value 1 license level f additional product 1 year

 
144,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 19.05. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €

MS OVS-ES SQL SRV STD EDITION ALL LNG L/SA OPEN VALUE 1 LICENSE LEVEL F ADDITIONAL PRODUCT 1 YEAR

Microsoftin avoimet ohjelmat.

Open-ohjelmat tarjoavat räätälöitävissä olevan alustan ja hintaedut volyymihankinnoissa, joten ne ovat pienille ja keskisuurille organisaatioille yksinkertainen ja kustannustehokas tapa hankkia uusinta Microsoft-teknologiaa.

Yksinkertaisuus ja hallittavuus.

Mukautettavan alustan ja volyymihankintojen hintaetujen ansiosta Open-ohjelmat tarjoavat yksinkertaisen ja kustannustehokkaan tavan hankkia uusinta Microsoft-teknologiaa.

Microsoft Open -ohjelmat tarjoavat mahdollisuuden lisätä Online Services -ostoja sopimukseen, joten voit siirtyä pilvipalveluun omaan tahtiisi olemassa olevan sopimuksesi kautta.

Open Value.

Open Value on suositeltava ohjelma, jos sinulla on pieni tai keskisuuri organisaatio, jossa on viisi tai useampia pöytätietokoneita, ja haluat yksinkertaistaa lisenssien hallintaa, hallita ohjelmistokustannuksia ja saada paremman hallinnan investointeihisi. Se sisältää myös Software Assurance -ohjelman, joka tarjoaa arvokkaita etuja, kuten koulutusta, käyttöönoton suunnittelua, ohjelmistopäivityksiä ja tuotetukea, joiden avulla voit lisätä koko organisaatiosi tuottavuutta.

Open Value Subscription.

Open Value Subscription tarjoaa Open-ohjelmavaihtoehdoista alhaisimmat alkuvaiheen kustannukset ja joustavuuden, jonka avulla lisensoinnin kokonaiskustannuksia voidaan pienentää vuosina, jolloin pöytätietokoneiden määrä vähenee. Tämä vaihtoehto antaa organisaatiollesi oikeudet käyttää ohjelmistoa koko organisaatiossasi vain Microsoftin kanssa tehdyn sopimuksen voimassaoloaikana. Sinulla on myös mahdollisuus lisätä yhden alustan vaihtoehto Open Value Subscription -sopimukseen.

Avoin lisenssi.

Monien verkkopalvelutuotteidemme osalta viiden lisenssin alkuostoksen vähimmäisvaatimuksesta luovutaan.

Tukikelpoisuus.

Kun ostat aluksi vähintään viisi lisenssiä, voit hankkia tuotteita sitä mukaa kuin tarvitset niitä sopimuskauden aikana.

Lisätietoja
Takuu0
Kategoriat