Ms ovl-nl office pro plus lic/sa 1y-y1 additional product single language

528,99 €
alk. 23,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 25.05. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €

MS OVL-NL OFFICE PRO PLUS LIC/SA 1Y-Y1 ADDITIONAL PRODUCT SINGLE LANGUAGE

Office Professional Plus 2007 auttaa sinua ja organisaatiotasi työskentelemään tehokkaammin ja tuloksekkaammin uusilla tehokkailla työkaluilla tietojen luomiseen, hallintaan, analysointiin ja jakamiseen. Uudelleen suunnitellun käyttöliittymän ansiosta Office Professional Plus 2007 on entistä helppokäyttöisempi. Uusien grafiikkaominaisuuksien ansiosta näyttävien ja vaikuttavien asiakirjojen luominen on helppoa. Office Professional Plus 2007:n avulla voit tuottaa parempia tuloksia nopeammin.

Ohjelmistovakuutus
Microsoftin Software Assurance antaa sinulle automaattisen pääsyn uuteen teknologiaan ja tarjoaa tuottavuusetuja, tukea, työkaluja ja koulutusta, jotka auttavat ottamaan ohjelmiston käyttöön ja käyttämään sitä tehokkaasti.

Software Assurance -ohjelmiston avulla saat käyttöösi lisensoitujen ohjelmistojen uudet versiot, jotka julkaistaan sopimuskauden aikana, ja voit ottaa ne käyttöön omaan tahtiisi. Uusien versioiden käyttöoikeudet yksinkertaistavat hankintaprosessia ja lyhentävät liiketoimintaprosessin sykliä, jolloin voit vähentää uusien versioversioiden hankintaan liittyviä kustannuksia ja hyödyntää uusinta teknologiaa välittömästi.

Software Assurance tarjoaa enemmän joustavuutta teknologiamenojen hallinnassa, sillä voit jakaa maksut vuosittain. Näin voit pienentää alkukustannuksia ja ennakoida vuosittaisen ohjelmistobudjetin tarpeet jopa kolme vuotta etukäteen.