Mothergunship Xbox One

Mothergunship Xbox One (käytetty)

Toimitusaika 1-3 arkipäivää
Tehtävä on selvä, päättäväisyys vahvana ja aseet todella todella suuria. Terrible Posture Games yhteistyössä Grip Digitalin kanssa ylpeänä esittää Mothergunshipin, luodinkestävän... Lue lisää
19,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
maksuaikaa 3.10. asti
 • Myymälä Vantaakpl1
 • Varasto Vantaaloppu

Toimituskulut alk. 0,49 €

Toimitamme kaikista varastoista.

Osta uusi? 14.99 €
 • Myymälä Vantaakpl1
 • Varasto Vantaaloppu

Tehtävä on selvä, päättäväisyys vahvana ja aseet todella todella suuria. Terrible Posture Games yhteistyössä Grip Digitalin kanssa ylpeänä esittää Mothergunshipin, luodinkestävän FPS-hybridin, joka asettaa sinut maapallon viimeiseksi toivoksi dataa rohmuavaa robottiarmadaa vastaan.

TARINA:
"OK SOTILAS! Olet maapallon viimeinen toivo! Tiedän että olet kuullut tämän aiemmin. Ja tiedän että olet epäonnistunut ennenkin. Mutta se oli ennen, eikö niin? Se oli silloin kun sinulla keho. Se oli silloin kun sinulla oli tylsä ja rauhallinen maan matosen elämä, ja se oli ennen kuin kleptomaaninen dataa varastava robotti-alien vei pääsi ruumiistasi. Se oli ennen kuin maa oli menetetty."

"Mutta tällä kertaa tilanne on eri. Meitä saattaa olla vähän ja ruumiitamme on poltettu. Ja päämme saattaa olla purkitettu ällöttävään säilöntäaineeseen joka maistuu kamalalta. Mutta tahtomme on kasvanut. Meidän uudet robottiset mech-kehomme ovat vahvemmat. Nopeammat. 97% kierrätettävät. Tehtävä on selvä, päättäväisyys vahvana ja aseet todella todella suuria. Tulemme valloittamaan avaruusvalloittajien alukset ja tuhoamme heidät! Tuhoamme ne yksi tykkivene kerrallaan ja taistelemme tiemme vihollislaivaston sydämeen - tuohon kammottavaan hirvitykseen - itse emäalukseen!"

MOTHERGUNSHIP sekoittaa bullet-hell -tyyppisen intensiteetin ensimmäisen persoonan räiskitä genren ammuntaan, personointiin ja etenemiseen. Taistele halki muukalaislaivaston, kohdaten satunnaisesti luotujen vihollisten ja kenttien, sekä tasaa puntit putsatessasi huoneet ottamalla yhteen eräiden suurimpien pomovastustajien kanssa joita FPS-peleissä on koskaan nähty.

LUO:
Jotta saisit päihitettyä Mothergunshipin sinun täytyy luoda oma persoonallinen tuhon arsenaalisi. Onneksi voit luoda oman unelmien aseesi yhdessä modulaarisimmista aseenluontisysteemissä jota on koskaan nähty videopeleissä. Haluatko 12-piippuisen aseen, joka ampuu hakeutuvia ohjuksia? Tai pidätkö mieluummin salamahaulikosta? Mikäpä ase ei näyttäisi paremmalta, kun siihen on pultattu kala-akvaario kylkeen? Kokeile pois! Tuhoisan ase-arsenaalin suunnittelu on käsissäsi!

TAISTELE:
Yritä selviytyä ylivoimaisista kertoimista raa'alla, pysähtymättömällä taistelulla, jossa jaloilla ajattelu on ainut tapa selvitä. Väistele satoja luoteja uniikilla FPS / bullet-hell -pelimekaniikalla. Jokainen alus pitää sisällään laumoittain viholliskoneita, tappavia ansoja, sekä pelottavia pomoja, jotka kaikki yrittävät estää sinua pelastamasta ihmiskuntaa. Antaa palaa!

VASTUSTA:
Liity maailmanlaajuisen vastarintaliikkeen riveihin ja ota maa takaisin ystäviesi kanssa. Voit taistella ystäväsi kanssa yhteistyöpelimuodossa tai voit ottaa osaa peliyhteisön kanssa murtautuessasi vihollislaivaston läpi saavuttaaksesi perimäisen tavoitteen - tuoda Mothergunship alas!

Takuu: 1 kk

Kirjoita oma arvostelusi

Vain rekisteröityneet käyttäjät voivat kirjoittaa arvosteluja. Ole hyvä ja kirjaudu sisään tai rekisteröidy.

Voit olla kiinnostunut myös näistä tuotteista:

 • Watch Dogs 2 Xbox One

  Watch Dogs 2 Xbox One

  • Myymälä Vantaakpl2
  • Varasto Vantaakpl1
  19,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Gears of War Ultimate Edition Xbox One

  Gears of War Ultimate Edition Xbox One

  • Myymälä Vantaakpl3
  • Varasto Vantaakpl1
  9,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Just Cause 4 Xbox One

  Just Cause 4 Xbox One

  • Myymälä Vantaakpl2
  • Varasto Vantaakpl2
  22,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.
 • Lichdom Battlemage Xbox One

  Lichdom Battlemage Xbox One

  • Myymälä Vantaakpl1
  • Varasto Vantaaloppu
  29,99 € alk. 8,00 €/kk VPD tilillä VPD Laskulla korotonta
  maksuaikaa 3.10. asti
  Toimituskulut alk. 0,49 € Toimitamme kaikista varastoista.