Mortal Shell Enhanced Edition Game of The Year Edition PS5

Loppuunmyyty
44,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 18.08. asti
  • Loppuunmyyty

Tämä erityinen ja ainutlaatuinen GOTY Edition on hihallinen teräskirja, joka sisältää: ydintuotteen sekä Virtuous Cycle DLC:n, A3-julisteen, 3 holografista postikorttia ja allekirjoitetun numeroidun kirjeen kehittäjiltä.
Mortal Shell: Enhanced Edition: peliä muuttava 60 FPS, 4K-resoluutio, parannetut tekstuurit; nopeamman, kauniin ja sujuvamman pelin luominen, joka tuntuu seuraavan sukupolven peliltä.
Häikäilemätön ja syvä toimintaroolipeli, joka testaa järkeäsi ja kestävyyttäsi särkyneessä maailmassa
Kun ihmiskunnan jäännökset kuihtuvat ja mätänevät, innokkaat viholliset kuohuvat raunioissa, he eivät säästä armoa, ja selviytyminen vaatii ylivertaista tietoisuutta, tarkkuutta ja vaistoja.
Etsi uskollisten seuraajien piilotettuja pyhäkköjä ja löydä todellinen tarkoituksesi.
Hallussasi kadonneita sotureita: Voit löytää voitettujen sotureiden kadonneet jäännökset. Herätä nämä kuolevaiset kuoret, valtaa heidän ruumiinsa ja avaa ymmärryksesi merkittävästi erilaisille taistelun taidoille.
Kohtaa valtavia vihollisia: polkuasi vartioivat vastustajat, jotka ovat omistautuneet tutkimattomille jumalille. Katso olentoja sekä säälittäviä että groteskeja ja kokoa rohkeutesi ja käänny ne alaspäin.
Iron teroittaa rautaa: Taistelu on strategista, harkittua ja anteeksiantamatonta. Sitoudu miekkasi vasta, kun tilaisuus avautuu

Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat