Metroid Prime Trilogy (CIB) Wii (Käytetty)

×

89,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.5. asti
 • Myymälä Vantaa 5
 • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 3,99 €
Toimitamme kaikista varastoista.

Nauti Metroid Prime -pelisarjasta aivan uudella tavalla, kun
Metroid Prime Trilogy julkaistaan Wiille!

Tutkimiseen ja räjähtävään toimintaan panostavat kolme klassista Metroid-seikkailua, joissa palkkionmetsästäjä Samus Aran seikkailee ensimmäisessä persoonassa, julkaistaan nyt yhdellä pelilevykkeellä.

Metroid Prime Trilogy antaa pelaajille mahdollisuuden kokea koko Metroid Prime -trilogia Wiillä. Metroid Prime Trilogy sisältää arvostetut, alun perin Nintendo GameCubelle julkaistut Metroid Prime ja Metroid Prime 2: Echoes -pelit sekä sarjan päättävän Metroid Prime 3: Corruption -pelin.

Ota selvää Chozo Ruinsin historiasta sekä Tallon IV:n salaisuuksista, löydä Aetherin valo ja kohtaa muotoaan muuttavat Ingit, etsi ja tuhoa Leviathan Seedit ja taistele Dark Samusta vastaan.

Skannaa ympäristöäsi ja kokoa tuhottujen maailmojen mysteerit yhteen. Käytä Samuksen panssaroidun puvun tarjoamia kykyjä, jotka auttavat sinua löytämään uusia alueita ja ratkaisemaan haastavia pulmia, kun päivität ja laajennat varusteitasi pelin edetessä.

Voit ohjata koko trilogiaa käyttämällä Wii-ohjainta ja Nunchuk-apuohjainta. Kukista useita erilaisia vihollisia ja tutki erittäin yksityiskohtaisia ympäristöjä. Alun perin Wiin Metroid Prime 3: Corruption -peliä varten kehitetyn uuden ohjaustavan ansiosta pelaajat voivat uppoutua entistäkin paremmin galaksin pimeimpien nurkkien tutkimiseen. Osoita Wii-ohjaimella kohti ruutua tähdätäksesi vihollisia ja säätääksesi Samuksen näkymää. Voit liikkua ja ampua vihollisia helposti, kun taistelet pelastaaksesi aurinkokunnan planeetta kerrallaan.

Ensimmäistä kertaa voit myös kokea koko saagan laajakuvana ja lisäksi peli sisältää useita muita parannuksia, jotka laajentavat pelielämystä sekä pitkäaikaisille Metroid-faneille että ensi kertaa sarjaan tutustuville. Erikoismerkkejä, jotka esiteltiin ensi kerran kolmannessa pelissä, voi nyt löytää kaikista kolmesta pelistä. Keräämällä näitä merkkejä saa avattua taidegallerioita ja muita sarjan faneja miellyttäviä ekstroja.

Kolmen yksinpelattavan seikkailun lisäksi Metroid Prime Trilogy sisältää jaetun ruudun moninpelin Metroid Prime 2: Echoes -pelissä. Moninpelissä enintään neljä pelaajaa voi taistella keskenään käyttämällä Samuksen aseita ja selvittää, kuka on koko joukon mahtavin palkkionmetsästäjä.

 • 3 peliä yhdellä levykkeellä! Jos et ole vielä tutustunut Metroid Prime -peleihin, nyt voit kokea koko trilogian Wiillä!
   
 • Palaa, tai löydä ensimmäistä kertaa Metroid Prime -trilogian laaja maailma, kun astut Samus Aranin saappaisiin ja taistelet avaruuspiraatteja vastaan.
   
 • Ohjaa jokaista peliä Wii-ohjaimella ja Nunchuk-apuohjaimella: tähtää ja tutki erittäin yksityiskohtaisia ympäristöjä entistä tarkemmin.
   
 • Uusi ohjaustapa ja 16:9 laajakuvatuki tekevät pelistä entistäkin paremman sekä vannoutuneimmille Metroid-faneille että ensi kertaa pelisarjaan tutustuville.
Lisätietoja
takuu1 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Metroid Prime Trilogy (CIB) Wii (Käytetty)
Arviosi