Metroid Prime Remastered Switch

 
5 euron alennus koodilla: YAD3WF4Y Lue lisää etusivulta.
Rating:
100% of 100
Tarjoushinta 34,90 € Norm. hinta 42,99 €
Säästä 8,09 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 23.07. asti
  • Myymälässä / Varastossa 9 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Ryhdy jälleen palkkionmetsästäjä Samus Araniksi Metroid Prime Remastered -pelissä! Kriitikoiden ylistämä ensimmäisen persoonan seikkailu on uudistettu Nintendo Switchille. 

Rauhallisena ja kyvykkäänä Samus ottaa tämän yksintehtävän vastaan...mutta hän ei ole läheskään yksin.

Astu hänen saappaisiinsa, kun navigoit houkuttelevan, mutta vaarallisen vieraan planeetan mutkittelevilla poluilla ja toisiinsa liittyvissä ympäristöissä. Käytä voimia, kuten Morph Ball ja Grapple Beam, päästäksesi vaikeapääsyisille alueille ja löytääksesi tien eteenpäin.

Uudistetun grafiikan, äänimaailman, avattavan taiteen ja päivitettyjen ohjaustapojen ansiosta Samuksen 3D-debyytti on noussut entistäkin korkeammalle. Käytä uutta kahden ohjainsauvan ohjausmenetelmää, intuitiivista liiketähtäystä, palaa klassiseen ohjaustapaan tai valitse hybridivaihtoehto - mikä vain sopii sinulle parhaiten.


Tutki Tallon IV:n vieraita ympäristöjä ja aavemaisia paikkoja

Matkusta erilaisten biomien läpi, kun paljastat avaruuspiraattien synkät kokeet ja keräät tietoa myrkyllisestä aineesta, joka jätti planeetan raunioiksi.

Tämä vieras planeetta esittelee kauniisti karuja maisemia ja labyrinttejä aina lumisen Phendrana Driftsin hiljaisesta hiljaisuudesta Magmoor Cavernsin magma-geysireihin.

Mene eteenpäin kohti seuraavaa tavoitettasi tai pysähdy tutkimaan ympäristöäsi ja syvenny Tallon IV:n olentojen ja historian salaisuuksiin.


Päivitä aseesi kohdataksesi kaikki odottavat uhat

Käytä Samuksen käsitykkiä ja taistele avaruusolentoja, vahvistettuja avaruuspiraatteja ja energiaa kuluttavia Metroideja vastaan.

Vieraile uudelleen aiemmin saavuttamattomissa olevilla alueilla ja kiinnitä erityistä huomiota ympäristöösi ratkaistaksesi pulmia ja saadaksesi lisää päivityksiä.

Tarvitset kykyjä, kuten Ice Beam, Missiles ja useita visiireitä voittaaksesi joka kulman takana väijyvät avaruusolennot.

Metroid Prime Remastered Switch avaa pelaamisen uuden ulottuvuuden

Metroid Prime Remasteredin julkaisu Nintendo Switchille merkitsee uutta aikakautta pelaamisessa. Alun perin GameCubelle vuonna 2002 julkaistu klassikkopeli on remasteroitu ja sen visuaalista ja ohjausta on parannettu Switchin ainutlaatuisten ominaisuuksien hyödyntämiseksi.

Metroid Prime on scifi-maailmaan sijoittuva toimintaseikkailupeli, jossa pelaajat ohjaavat palkkionmetsästäjä Samus Arania, joka tutkii salaperäistä Tallon IV -planeettaa. Pelaajat taistelevat vihamielisiä olentoja vastaan ja paljastavat salaisuuksia tutkiessaan muinaisia raunioita ja löytäessään voimakkaita artefakteja. Alkuperäistä versiota kehuttiin sen mukaansatempaavasta tunnelmasta ja vallankumouksellisesta ensimmäisen persoonan räiskintäpelattavuudesta, mikä teki siitä yhden kaikkien aikojen rakastetuimmista peleistä.

Uudelleenmasteroidussa versiossa on parannettu grafiikka, jossa hyödynnetään nykyaikaisia valaistustekniikoita realistisemman ympäristön luomiseksi, sekä parannettuja tekstuureja, jotka tuovat pelin ympäristöstä esiin enemmän yksityiskohtia. Lisäksi ohjaimet on optimoitu sekä Joy-Con-ohjaimille että Pro-ohjaimille, joten pelaajat voivat valita haluamansa asetelman.

Vielä jännittävämmäksi tämän julkaisun tekee se, että se tukee paikallista co-op-pelaamista jopa neljän pelaajan kanssa yhdellä järjestelmällä. Näin ystävät tai perheenjäsenet voivat liittyä mukaan Samuksen seikkailuun ohjaamalla muita hahmoja, kuten Dark Samusta tai Noxusta. Pelissä on myös amiibo-tuki, joka avaa erityisiä bonuksia, kuten ylimääräistä terveyttä tai energiasäiliöitä, kun se skannataan pelin aikana.

Metroid Prime Remastered tarjoaa pelaajille päivitetyn version yhdestä Nintendon menneisyyden rakastetuimmista peleistä säilyttäen samalla sen alkuperäisen viehätyksen ja tunnelman. Parannettu grafiikka, parannetut kontrollit, paikallinen yhteistyöpeli ja amiibo-tuki avaavat vanhoille ja uusille faneille uuden ulottuvuuden pelaamiseen, jota he voivat tutkia yhdessä Nintendo Switch -konsolillaan.


Koe Metroid Primen klassinen seikkailu HD-tarkkuudella Nintendo Switchillä.


Metroid Prime, yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista videopeleistä, on nyt saatavilla Nintendo Switchille HD-muodossa. Klassinen scifi-seikkailu seuraa palkkionmetsästäjä Samus Arania, joka tutkii salaperäistä Tallon IV -planeettaa ja taistelee tiensä läpi erilaisten muukalaisolentojen kanssa. Metroid Prime on remasteroitu parannetuilla visuaalisilla ja äänimaailman ominaisuuksilla, mikä tekee siitä entistäkin mukaansatempaavamman.

Pelissä on avoimen maailman ympäristö, joka kannustaa tutkimiseen ja löytämiseen. Pelaajat voivat tutkia laajaa maisemaa löytääkseen piilotettuja esineitä ja voimavaroja sekä salaisia alueita, joilla on bonussisältöä. Peli sisältää myös useita arvoituksia, joiden ratkaiseminen vaatii luovaa ajattelua. Taistelu on intensiivistä, ja käytettävissäsi on erilaisia aseita, joilla voit kukistaa niin pieniä kuin suuriakin vihollisia.

Metroid Prime tarjoaa myös jännittävän moninpelitilan, jossa jopa neljä pelaajaa voi yhdistää voimansa verkossa tai paikallisesti jaetulla ruudulla co-op-pelinä. Voit liittoutua ystävien kanssa taistellaksesi pomoja vastaan tai suoriutua haasteista yhdessä palkintoja vastaan. Tämä tuo lisää uudelleenpelattavuutta jo ennestään kiehtovaan yksinpelikokemukseen.

Olitpa sitten alkuperäisen Metroid Primen fani tai etsit vain jotain uutta pelattavaa Nintendo Switchilläsi, tämä klassinen seikkailu miellyttää varmasti kaikenikäisiä ja -tasoisia pelaajia. Koe tutkimusmatkailun, taistelun ja palapelien ratkaisun jännitys upeissa HD-grafiikoissa jo tänään!
Paljasta Tallon IV:n mysteerit Nintendo Switchillä Metroid Prime Remasteredin avulla.
Nintendo Switch on täydellinen alusta Tallon IV:n salaisuuksien selvittämiseen Metroid Prime Remastered -pelissä. Innovatiivisten Joy-Con-ohjainten ja HD Rumble -ominaisuuden ansiosta Switch tarjoaa upean kokemuksen, joka upottaa pelaajat Metroid Primen maailmaan.

Metroid Prime Remasteredissa pelaajat ottavat palkkionmetsästäjä Samus Aranin roolin, kun hän tutkii Tallon IV:tä, salaperäistä planeettaa, joka on täynnä muinaisia salaisuuksia ja voimakkaita olentoja. Pelaajien on käytettävä järkeään ja aseitaan selviytyäkseen etsiessään esineitä ja avatessaan uusia alueita planeetalla. Matkan varrella he taistelevat hurjia vihollisia vastaan, ratkaisevat arvoituksia ja löytävät piilotettuja esineitä, jotka auttavat heitä etenemään matkallaan.

Pelissä on upeat grafiikat päivitetyn grafiikkamoottorin ansiosta, joka herättää Tallon IV:n elävään elämään eloisilla yksityiskohdilla. Ympäristö on täynnä rehevää kasvillisuutta, muukalaismaista arkkitehtuuria ja vaarallisia olentoja, jotka vaanivat joka nurkassa. Myös musiikki lisää tunnelmaa; se on sekoitus orkestraalisia teemoja ja elektronisia biittejä, jotka vangitsevat täydellisesti tämän maailman seikkailun tunteen.

Metroid Prime Remastered sisältää myös useita pelattavuuteen liittyviä parannuksia alkuperäiseen GameCube-versioonsa verrattuna. Näitä ovat muun muassa tuki liikeohjaimille aseiden tarkempaa kohdistamista varten, nopeammat latausajat, parannettu vihollisen tekoäly, parannettu tallennusjärjestelmä, parannettu grafiikka, parannettu äänenlaatu, amiibo-yhteensopivuus bonussisällön avaamiseksi, kosketusnäytön ohjaus pelatessa käsikonsolitilassa, HD Rumble -tuki, joka lisää uppoutumista, ja paljon muuta.

Nintendo Switchin Metroid Prime Remastered on erinomainen valinta faneille, jotka haluavat kokea yhden pelien rakastetuimmista peleistä nykyaikaisella laitteistolla, tai uusille tulokkaille, jotka haluavat tutustua yhteen Nintendon klassisista sarjoista. Tallon IV:n kätkemien mysteerien paljastaminen ei ole koskaan ollut helpompaa tai nautinnollisempaa!


Tutustu kokonaan uuteen maailmaan Nintendo Switchin Metroid Prime Remasteredin avulla...


Jos etsit peliä, joka vie sinut aivan uuteen maailmaan, etsi Metroid Prime Remastered Nintendo Switchille. Tämä klassinen ensimmäisen persoonan räiskintäpeli on nyt saatavilla parannettuna versiona, joka hyödyntää konsolin laitteiston ominaisuuksia.

Peli seuraa palkkionmetsästäjä Samus Arania, joka tutkii Tallon IV:n vierasta planeettaa ja sen monia salaisuuksia. Pelissä on upeat grafiikat ja mukaansatempaava tunnelma, jossa on kauniita ympäristöjä ja ainutlaatuisia olentoja löydettävänä. Kun etenet tarinassa, voit avata tehokkaita parannuksia aseisiisi ja panssareihisi, joiden avulla voit taistella entistä haastavampia vihollisia vastaan.

Pääkampanjan lisäksi Metroid Prime Remastered sisältää kaksi lisätilaa: Fusion Mode ja Echoes Mode. Fusion Mode -tilassa Samus joutuu taistelemaan tiensä läpi erilaisten tehtävien yrittäessään selviytyä voimakkaita vihollisia vastaan. Echoes Mode puolestaan tarjoaa avoimemman kokemuksen, jossa pelaajat voivat tutkia maailmaa omaan tahtiinsa ja etsiä piilotettuja esineitä ja salaisuuksia.

Metroid Prime Remastered tukee myös verkkomoninpeliä, jossa jopa neljä pelaajaa voi yhdistää voimansa kiihkeissä taisteluissa toisiaan tai tietokoneohjattuja vastustajia vastaan. Voit myös yhdistää voimasi ystävien kanssa paikallisesti jaetun ruudun kautta tai liittyä yhteen verkossa co-op-tilassa, kun työskentelette yhdessä ratkaistaksenne arvoituksia ja voittaaksenne pomoja useilla eri tasoilla.

Metroid Prime Remastered tarjoaa Nintendo Switchillä jokaiselle jotakin, olipa kyse sitten muukalaismaailman tutkimisesta tai ystäviä vastaan käytävistä intensiivisistä taisteluista. Upea visuaalinen ilme ja mukaansatempaava pelattavuus takaavat, että tämä remasteroitu klassikko tarjoaa varmasti tuntikausia viihdettä niin vanhoille kuin uusillekin faneille!


Räjäytä eeppiseen seikkailuun Metroid Prime Remastered for Nintendo Switch -pelissä...


Nintendo Switchin omistajat voivat nyt lähteä eeppiseen seikkailuun Metroid Primen remasteroidun version avulla. Vuonna 2002 julkaistu Metroid Prime on yksi kaikkien aikojen rakastetuimmista ja kriitikoiden ylistämistä videopeleistä. Nyt se on saanut uuden elämän upean 4K Ultra HD -päivityksen Nintendo Switchille.

Tässä klassisessa scifi-räiskintäpelissä ohjaat Samus Arania, joka tutkii Tallon IV -nimistä salaperäistä muukalaismaailmaa. Pelin edetessäsi kohtaat vihamielisiä olentoja ja pomoja ja keräät samalla power-upeja, jotka antavat Samukselle uusia kykyjä, jotka auttavat häntä kulkemaan ympäristössä ja voittamaan esteitä. Saat myös selville salaisuuksia Chozo-rodusta, joka asui aikoinaan Tallon IV:llä ennen salaperäistä katoamistaan.

Uudelleenmasteroidussa versiossa on parannetut grafiikat ja äänet alkuperäiseen julkaisuun verrattuna. Pelin eloisat värit ovat entistäkin näyttävämpiä 4K-resoluutiossa, ja sen ikoninen ääniraita on parannettu entistä rikkaammalla äänenlaadulla. Mukana on myös lisäsisältöä, kuten erityiset bonusgalleriat, joissa on taideteoksia sarjan koko historiasta, sekä haastattelut Retro Studiosin avainhenkilöiden kanssa, jotka kehittivät alkuperäisen pelin vuonna 2002.

Metroid Prime Remastered Nintendo Switchille on ehdoton pakko pelata klassisten scifi-räiskintäpelien faneille tai kaikille, jotka etsivät mukaansatempaavaa kokemusta täynnä tutkimista ja löytämistä. Nappaa siis Joy-Conit ja lähde eeppiseen seikkailuun jo tänään!

Lisätietoja
Takuu3 kk
Kategoriat
Alin hinta edellisten 30 päivän aikana: 32,99 €