MegaMan Battle Network 5: Double Team (US) DS

×

39,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.8. asti
  • Myymälä Vantaa 2
  • Varasto Vantaa Ei varastossa
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

Mega Manin taistelut netissä jatkuvat nyt Nintendo DS:llä!

Pahuuden voimat varokaa! Kaikkien suosikkisankari Mega Man on palannut. Alkuperäisten Team Protoman ja Team Colonel -pelien parhaimmat ominaisuudet sisältävä Mega Man Battle Network 5: Double Team DS saapuu Nintendo DS:lle.

Lähde haastavaan seikkailuun kyberavaruuteen ja ohjaa Mega Mania ja taistele internetiä uhkaavaa vihollista vastaan. Pelin taistelut käydään 6x3 ruudukolla täysin reaaliajassa. Pelaajat ohjaavat Mega Mania ja taisteluissa hyödynnetään 360 erilaista hyökkäystä, liikettä ja kerättyä taistelusirua vihollisten kukistamisessa.

Jokainen meistä tarvitsee joskus hieman rohkaisua – eikä Mega Man ole poikkeus. Nintendo DS:n mikrofonin avulla voit kannustaa Mega Mania tiukan paikan tullen. Huutamalla DS:n mikrofoniin saat rohkaistua sankariamme ja palautettua hänen energiansa, jolloin hän on taas valmiina taisteluun!

Haluatko taistella ystäväsi kanssa ja ratkaista kuka on kaikkein paras pelaaja? Mega Man Battle Network 5: Double Team DS:n moninpeliominaisuuksien avulla pelaaja voi muodostaa langattomasti yhteyden toisen pelaajan peliin. Jopa kahdeksan pelaajan väliset langattomat taisteluturnaukset ovat mahdollisia!

Jos omistat jommankumman Game Boy Advancelle julkaistun Mega Man Battle Network 5 -pelin, sinua odottaa yllätys! Kun asetat Game Boy Advancen pelikasetin Nintendo DS -käsikonsoliin voit vaihtaa harvinaisia taistelusiruja DS-versioon ja tehostaa hahmosi ominaisuuksia.

Valmistaudu siirtymään kyberavaruuteen ja pelastamaan maailma, kun Mega Man Battle Network 5: Double Team DS julkaistaan Nintendo DS:lle!

  • Kaksi päivitettyä GBA-peliä yhdellä DS-pelikortilla!

  • Langattomat moninpelit: 2 pelaajan Battle mode ja 3-8 pelaajan Tournament mode.

  • Vaihda mikrosiruja GBA:n Mega Man Battle Network 5 -peleistä.

  • Lähes 300 erilaista taisteluissa käytettävää mikrosirua kerättävänä.

  • Kerää jopa 12 erilaista Navia (apuria) ja hyödynnä niitä taisteluissa.

  • Mega Man saa lisää voimia, kun ”huudat” DS:n mikrofoniin.
Lisätietoja
takuu3 kk
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:MegaMan Battle Network 5: Double Team (US) DS
Arviosi