Medal of Honor: Warfighter PS3 (Käytetty)

×

9,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta maksuaikaa 3.11. asti
  • Myymälä Vantaa 1
  • Varasto Vantaa 2
Toimituskulut alk. 0,00 €
Toimitamme kaikista varastoista.

Medal of Honor™ Warfighter seuraa vuonna 2010 uudistetun Medal of Honorin jalanjälkiä tarjoten nykyaikaista sodankäyntiä Toisen Maailmansodan sijaan. Peli vie pelaajat taistelemaan ympäri maailman tarjoten jännittäviä tehtäviä muun muassa panttivankien pelastamisessa Filippiineiltä, merirosvojen kukistamisessa Somalian rannikolla sekä paljon muuta. Medal of Honor™ Warfighter –pelin tarinan on kirjoittanut joukko aitoja U.S. Tier 1 Operators –sotilaita ja se tarjoaa upean ja henkilökohtaisten näkökulman nykyiaikaiseen sodankäyntiin.

 
 Yhdysvaltain Tier 1 -taistelijoiden ulkomaankomennuksella kirjoittama todellisten konfliktien inspiroima Medal of Honor Warfighter™ tarjoaa aggressiivisen, sisukkaan ja autenttisen elämyksen, joka asettaa pelaajat nykymaailman taidokkaimpien ja kurinalaisimpien taistelijoiden saappaisiin. Medal of Honor Warfighter on henkilökohtainen katsaus nykyajan taistelukenttään ja sotaan globaalia terrorismin uhkaa vastaan.

Peli seuraa vuonna 2010 ilmestynyttä Medal of Honoria, joka jätti toisen maailmansodan ympäristön taakse ja esitteli pelaajille Yhdysvaltain armeijan eliitin. Medal of Honor Warfighter vie pelaajat takaisin Afganistanista ja jatkaa pelielämystä tehtävillä, jotka ovat hyvin lähellä todellisia konflikteja. Tätä on maailmanlaajuinen Tier 1 -toiminta. Peli sisältää todellisia levottomuuspesäkkeitä ja moninpelissä kansainvälisiä Tier 1 -taistelijoita.

Medal of Honor Warfighter kertoo tarinan Yhdysvaltain Tier 1 -taistelijasta nimeltään Preacher ja hänen kotiinpaluustaan komennukselta vain löytääkseen vuosien poissaolon hajottaman perheensä. Yrittäessään pelastaa sen, mitä hänen avioliitostaan on jäljellä, Preacher muistaa, minkä puolesta hän taisteli – perheensä. Mutta kun äärimmäisen vaarallinen räjähde (PETN) uhkaa siviilejä, hänen kaksi maailmansa törmäävät, ja Preacherin taistelutovereineen on ratkaistava tilanne. He ryhtyvät taistoon vihollista vastaan ja tekevät kaikkensa pelastaakseen läheisensä.

 
Tier 1 kuvaus

SOG

Ruotsin SOG on varsin uusi ryhmä, joka perustettiin viime vuonna yhdistämällä Swedish SSG ja SIG -joukot. SSG oli mukana Afganistanissa, jossa ryhmä keskittyi lähinnä tiedustelutehtäviin pohjoisen operaatioissa. Yhdistämällä kaksi ryhmää, jolla kummallakin oli erilaiset laajat ominaisuudet, pystyy uusi Ruotsin SOG toimimaan monipuolisena CT-ryhmänä, joka pystyy hyödyntämään erittäin älykästä ja adaptoituvaa Operaattorijoukkoa ongelmanratkaisuissa vihollislinjojen takana.

FSK

Norjan FSK on erikoistunut tiedon keräykseen, vihollisten toiminnan tunnistamiseen, suoran toiminnan tehtäviin ja panttivankien pelastamiseen. FSK on ollut aktiivinen Afganistanisssa aina sen alusta lähtien osallistuen operaatioon Anaconda - maailman suurimpaan Afganissa tapahtuneeseen terrorisminvastaiseen maaoperaatioon.

SEAL

SEAL-sotilaat ovat Yhdysvaltojen laivaston erikoismiehiä, jotka pystyvät operoimaan meressä (SEa), ilmassa (Air) ja maalla (Land). Tästä nimitys SEAL tuleekin. SEALit ovat toimineet monissa eri tehtävissä kaikissa näissä ympäristöissä osallistuessaan globaaliin terrorisminvastaiseen taisteluun. Tunnetuin meritehtävä oli Kapteeni Richard Phillipsin pelastaminen Somalian merirosvoilta huhtikuussa 2009, tunnetuin ilmatehtävä oli suoran toiminnan ratsia Pakistanissa 1. toukokuuta 2001 ja maatehtävistä lukuisat operaatiot Irakissa, Afganistanissa ja monissa muissa kohteissa ympäri maailman.

SFOD-D

SFOD-D on Yhdysvaltojen armeijan CT-erikoisryhmä, joka pystyy operoimaan maailmanlaajuisesti missä tahansa ympäristössä. Vaikka tästä "The Unit" -termillä tunnetusta ryhmästä ei paljoakaan tiedetä, se on ollut mukana kaikissa Yhdysvaltojen konfliktitilanteissa muodostamisensa jälkeen. Parhaiten tunnettu tehtävä oli 1993 Somaliassa ryhmän ollessa osana Task Force Rangeria, joka sai maailmanlaajuista kuuluisuutta kirjassa ja elokuvassa nimeltä "Black Hawk Down". Ryhmää on käytetty laajalti terrorisminvastaisessa sodassa, mutta tarkemmat tiedot operaatioista ovat salaisia.

OGA

Other Government Agencies eli OGAa on käytetty laajalti terrorisminvastaisessa sodassa. OGA Operaattorit omaavat erikoiskykyjä taitojen, taustojensa, operaattoriprofiiliensa ja tehtävien mukaan - tämä lisää joustavuutta ryhmän käytössä. OGA Operaattorit olivat ensimmäisiä sotilaita terrorisminvastaisessa sodassa.

JTF2

Kanadan JTF2 eli Joint Task Force 2 on perustettu 1993 Kanadan omaksi eliitti CT-ryhmäksi. Ryhmää työllistävät suoran toiminnan, erikoistiedustelutehtävät, PSD (Personal Security Detail) sekä monet muut terrorisminvastaiset tehtävät. JTF2 on vakiinnuttanut hyvin nopeasti asemansa maailmanluokan yksikkönä, joka pystyy hoitamaan mitä tahansa tehtäviä. JTF2 Operaattoreita on käytetty useita kertoja Afganistanissa ja Irakissa ja he olivat mukana myös turvaamassa vuoden 2010 talviolympialaisia.

GROM

GROM on Puolan eliitti CT-ryhmä, joka tunnetaan motivoituneena, aggressiivisena ja erittäin tiiviinä ryhmänä täynnä taistelun kovettamia ja äärimmäisen hyvin koulutettuja sotilaita. Vihollisten pelkäämä GROM on vakiinnuttanut asemansa tinkimättömänä ja erittäin luotettavana ryhmänä. Vuonna 1990 perustettu GROM on ollut laajalti mukana Irakissa ja toimii parhaillaan Afganistanissa osana Ghazin maakunnan operaatioita.

KSK

Saksan KSK perustettiin 1997 tarjoamaan lisää sotilaallista CT-voimaa erikseen Saksan GSG 9 -ryhmästä, joka on korkeasti koulutettu terrorisminvastainen poliisivoima - samanlainen kuin Yhdysvaltojen FBI HRT. KSK sotilaat ovat erikoistuneet tiedon keräykseen, peitetehtäviin, vuoristosodankäyntiin sekä tarkka-ammunta ja tiedustelurooleihin. KSK on ollut mukana Afganistanissa aivan alusta asti ja ryhmälle on kehittynyt vankka maine muiden erikoisjoukkojen keskuudessa.

SAS

Monien mielestä ensimmäinen esimerkki moderneista erikoisjoukoista on British Special Air Service Regiment eli yleisimmin SAS, joka on perustettu 1947 heti toisen maailmansodan jälkeen. SAS:illa on pitkä ja menestyksekäs historia ja sen tunnetuin tehtävä oli Iranin suurlähetystön piiritys 1980, jossa joukko pelasti 26 panttivankia - operaatio tunnettiin nimeltä Nimrod. Hyökkäys panttivankien pelastamiseksi ja suurlähetystön varmistamiseksi tapahtui kirkkaassa päivänvalossa ja se televisioitiin kansainvälisesti. Operaatio onnistui täydellisesti.

SASR

ustralian armeijan SASR on Australian johtava SOF-yksikkö. Vaikka se jakaa saman nimen Brittien SAS-ryhmän kanssa, eroavat nämä kaksi toisistaan monella tavalla. Organisaatiorakenne ylläpitää yhtä terrorisminvastaista joukkoa ja kahta muuta valvonta- ja tiedustelutehtäviä varten. SASR on ollut erittäin aktiivinen ja tehokas terrorisminvastaisessa sodassa, mutta ryhmä on myös erityisen haluttu autiomaassa tehtäviin tiedustelu- ja mobiilitehtäviin.

UDT

Etelä-Korean ROKN UDT/SEAL on saanut vahvasti vaikutteita Yhdysvaltojen laivaston SEAL-erikoisryhmästä ja nämä kaksi ryhmää harjoittelevat yhdessä useita kertoja vuodessa. Merenkulkuun, VBSS ja terrorisminvastaiseen toimintaan keskittyneen ryhmän merkittävin operaatio oli rahtialuksen onnistunut pelastus Somalian merirosvoilta tammikuussa 2011. Operaation aikana tapettiin kahdeksan merirosvoa ja pelastettiin 21 rahtialuksen miehistön jäsentä.

FSK

Venäjän Spetsnaz “Alfa” ryhmä on erikoistehtäviin keskittynyt CT-ryhmä, joka on perustettu 1974. Vaikka Alfa-ryhmän tarkempi kokoonpano ei ole hyvin tiedossa, on ryhmä Venäjän eliittijoukko, jota käytettiin laajalti Tšetšeniassa herättämään suurta pelkoa tsetseenitaistelijoiden keskuudessa.
 

Lisätietoja
takuu1 kk
Arvostelut


Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Medal of Honor: Warfighter PS3 (Käytetty)
Arviosi