Marvel's Guardians of the Galaxy XSX

 
31,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 11.08. asti
  • Välivarastossa 20+ kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €
  • JOHDA GALAXYn VARTIAISIA - Pelaat Star-Lordina, joten mikään ei ole kiellettyä rohkeassa taistelutyylissäsi, Element Blasterista ja suihkukengän voimalla tehdyistä pudotuspotkuista aina tag-team-tappeluihin. Kun Guardians taistelee rinnallasi, voit määrätä laukaukset ja murskata vastustajasi tunnusomaisilla hyökkäyksillä. Sillä välin päätöksesi seuraukset vaihtelevat kevyistä suorastaan odottamattomiin, kun matkasi etenee.
  • KOKONAAN UUSI TARINA - Äskettäin muodostamasi legendaaristen hylkiöiden joukko pelastaa maailmankaikkeuden tässä tuoreessa, mutta uskollisessa Guardians of the Galaxyn versiossa. Jotenkin käynnistät katastrofaalisten tapahtumien ketjun, joka johtaa hurjaan ajeluun läpi ikonisten ja omaperäisten Marvel-hahmojen asuttamien mielettömien maailmojen. Laita 80-luvun mixtape soimaan ja valmistaudu potkimaan.
  • MISFITISTÄ SUPERSANKAREIKSI - Olet ainoa asia, joka pitää arvaamattomat Guardiansit koossa, joten sinun on parannettava johtajuuttaan nopeasti. Kun rinnallasi on tämä omituinen perheen lähentely, saat kyyneleitä ja naurua, kun lähdette yhdessä repimään kosmosta. Mitä ikinä seuraavan kulman takana odottaakaan, tiedät, että siitä tulee hauskaa.