Mad Tower Tycoon PS4

Saatavuus epävarmaa
5 euron alennus koodilla: YAD3WF4Y Lue lisää etusivulta.
19,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 21.07. asti
  • Saatavuus epävarmaa
Toimituskulut alk. 0,00 €

Mad Tower Tycoonissa voit vapaasti rakentaa 100-kerroksisen pilvenpiirtäjän ja sisällyttää siihen haluamasi menestymisen elementit: ravintoloita, elokuvateattereita, parkkihalleja ja vaikka eläintarhankin. Laadi voittoisa suunnitelma parhailla houkutuksilla, jotka pitävät kävijät tyytyväisinä. Klassinen rakennuspeli haastaa sinut hankkimaan himoitun kuuden tähden palkinnon pilvenpiirtäjällesi. Tavoitteena on saada rakennus valmiiksi ja vuokrata sen sadan kerroksen kaikki toimisto-, asuin- ja liiketilat.

SATUNNAISIA TAPAHTUMIA
Vuokralaisten valitusten lisäksi joudut kohtaamaan uusissa tiloissa syttyviä tulipaloja, pilvenpiirtäjää ravistelevia maanjäristyksiä ja vuokralaisia kidnappaavia ufoja. Jatkuvasti muuttuvat tapahtumaketjut tuovat peliin lisähaastetta. Ne motivoivat sinua pitämään huolta tornistasi, kaikista vastoinkäymisistä huolimatta.

TASOSYSTEEMI
Päivittäiset tehtävät tarjoavat mahdollisuuden parantaa menestystäsi ja kerätä kokemuspisteitä, joilla voit avata yli 50 kehitettävää taitoa.

TIETO ON AVAINASEMASSA
Sinun on pysyttävä tilanteen tasalla. Mitkä kerrokset kaipaavat huoltoa? Missä melutaso stressaa asukkaita? Montako kävijää tornissa on ollut viimeisen 24 tunnin aikana? Tienasinko yhtään viime kuussa? Mad Tower Tycoonin tilastot ja suodattimet tarjoavat sinulle paljon tietoa pilvenpiirtäjäsi tilasta.

PIRU PIILEE YKSITYISKOHDISSA
Älä pistä kävijöitä kapuamaan liian monia portaita tai odottamaan hissiä liian pitkään. Mad Tower Tycoonin hissijärjestelmän ansiosta voit muuttaa erilaisia asetuksia ja säätää kaikkien kerrosten odotusaikoja. On palkitsevaa pitää vieraat ja asiakkaat tyytyväisinä ja kehittää tornia ja omia taitoja.

Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat