Luigi's Mansion 2 HD Switch

 
Tarjoushinta 53,90 € Norm. hinta 57,99 €
Säästä 4,09 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 23.08. asti
  • Myymälässä / Varastossa 6 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €

Tutki useita kummituskartanoita Luigin ja hänen aaveita metsästävän Poltergust 5000:n kanssa.

Etene erilaisissa tehtävissä ja hae puuttuvat Dark Moonin sirpaleet, jotka ovat hajallaan useissa erilaisissa kummituskartanoissa, joissa jokaisessa on omat arvoituksensa ratkaistavaksi ja haamut vangittavaksi. Tavoittele korkeaa pistemäärää käyttämällä supervoimaista aavejahti-työkaluasi, Poltergust 5000:ta, imemään aaveita (ja ikkunaverhoja) ja puhaltamaan ilmaa tutkiaksesi kylmäävän, mutta viehättävän kartanon jokaisen nurkan ja nurkan. Tämä karmivan hauska seikkailu, joka julkaistiin alun perin Nintendo 3DS™ -järjestelmälle, on nyt visuaalisesti paranneltu HD-tasoisena Nintendo Switch™ -järjestelmässä.

Ystävälliset aaveet muuttuvat paholaisiksi - kuulostaa Luigin hommalta!

Evershade Valleyn yllä leijuvalla pimeällä kuulla näyttää olevan rauhoittava vaikutus siellä asuviin aaveisiin. Omituinen professori E. Gadd on tutkinut ystävällisiä henkiä. Mutta kun Pimeä Kuu yhtäkkiä hajoaa ja putoaa laaksoon, kerran ystävälliset aaveet muuttuvat vihamielisiksi. Luigin on ryhdyttävä toimeen ja kerättävä rohkeutensa, jotta Pimeä Kuu saataisiin takaisin oikealle paikalleen taivaalle.

Selvitä ScareScraper yhdessä

Sinä ja enintään kolme pelaajaa* voitte liittoutua ja vastata ScareScraperin haasteisiin. ScareScraper on kummitusrakennus, joka on täynnä aaveita ja haasteita, joita ei löydy pääseikkailusta. Rekrytoi muita aaveiden metsästäjiä kiipeämään pelottavaa tornia paikallisesti* tai verkossa**.

Liity säikyn sankarimme Luigin seuraan aavemaiselle seikkailulle Luigi’s Mansion 2 HD:ssä Nintendo Switchille.
Tässä ulkoisesti parannellussa seikkailussa pääset vierailemaan aavemaisen Evershade Valley -laakson alueilla, jotka huutaa ja kuhisee rettelöiviä haamuja. Onneksi Luigilla on työhön oikeat työkalut, kuten vihollisen upea Strobulb-valo ja hänen luotettava Poltergust-imurinsa, joilla hän voi imuroida haamuja, esineitä tai vaikuttaa ympäristöön.

Luigin paranormaalit reissut vievät hänet kaikenlaisiin paikkoihin, kuten muun muassa entiseen kasvien tutkimuslaboratorioon, rikkinäiseen kellotehtaaseen ja jäiseen, lumen peittämään kaivokseen.

Jopa neljä pelaajaa voi liittyä yhteen ottaakseen vastaan haasteet ScareScraperissä, kummittelevassa rakennuksessa, joka on täynnä haamuja ja haasteita, joita ei löydy pääseikkailusta. Pestaa aaveenmetsästäjä-toverisi kiippeämään turmiollinen torni joko paikallisessa langattomassa pelissä tai verkossa.