Lexmark toner corporate magenta for cs720 cs725 cx725 7k

Saat 5 euron alennuksen kun tilaat 20 eurolla koodilla REZ322XD Lue lisää etusivulta
285,99 €
alk. 13,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 28.04. asti
  • Välivarastossa 5 kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €
Lexmark - Magenta - alkuperäinen - väriainekasetti LCCP, LRP, Lexmark Corporate malleihin Lexmark CS720de, CS720dte, CS725de, CS725dte, CX725de, CX725dhe, CX725dthe
Lexmarkin A4 CS/CX ja MS/MX Corporate -värikasetit edistävät Unison-väriainetulostusjärjestelmään sisältyviä kestäviä innovaatioita, jotka perustuvat Lexmarkin yhteiskuntavastuuseen sitoutumiseen sekä jätteettömyyden ja kiertotalouden periaatteisiin. Corporate-värikasetit valmistetaan EU:ssa, mikä varmistaa tuotteiden jatkuvan saatavuuden, minimoi toimitusketjun ympäristövaikutukset ja auttaa säilyttämään paikallisen tuotannon.
Ympäristön säästäminen on nyt helpompaa kuin koskaan ennen. Se on yksinkertaista, fiksua ja aina ilmaista. Lexmark-tulostusjärjestelmän suorituskyvyn kannalta keskeisen Unison-väriaineen ainutlaatuinen koostumus tuottaa upean kuvanlaadun, takaa tulostusjärjestelmän pitkäaikaisen luotettavuuden ja tukee kestävää kehitystä. Kaikki tämä sisältyy innovatiiviseen tulostusjärjestelmään, jonka värikasetteja ei tarvitse ravistaa.
Aidot Lexmark-tarvikkeet on suunniteltu toimimaan parhaalla mahdollisella tavalla Lexmark-tulostimessa. Ne tuottavat laadukkaita tulosteita ensimmäisestä sivusta aina viimeiseen sivuun asti. Maksimoi säästöt ja tulosta korkealuokkaisia tulosteita käyttämällä aitoja Lexmark-värikasetteja. Riittovärikasettien sivukohtaiset kulut ovat pienet, ja kaseteilla voi tulostaa enemmän sivuja kuin vakiovärikaseteilla. Ne sopivat täydellisesti suurten paperimäärien tulostamiseen.

Lexmark - Magenta - alkuperäinen - väriainekasetti LCCP, LRP, Lexmark Corporate malleihin Lexmark CS720de, CS720dte, CS725de, CS725dte, CX725de, CX725dhe, CX725dthe