LEGO Star Wars 3: The Clone Wars PC (DVD)

Loppuunmyyty
5 euron alennus koodilla: YAD3WF4Y Lue lisää etusivulta.
19,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 22.07. asti
 • Loppuunmyyty

Suosittu LEGO-pelisarja vie pelaajat Star Wars: The Clone Wars -animaatiosarjan tapahtumiin ja toimintaan.

LEGO Star Wars III: The Clone Wars pitää sisällään kaikki hahmot suositun animaatiosarjan, Star Wars: The Clone Wars, molemmilta tuotantokausilta, mutta sisältää myös muutamia ikisuosikkeja suosituista elokuvatrilogioista. Pelin hauskan tasohyppelyn ja toimintapuuhastelun lisäksi mukana on uusia taistelupelitiloja, jotka tuovat pelaajien iloksi kaksintaistelutilan sekä parantuneen tasonrakenteluvälineen, joka mahdollistaa muokattavien tukikohtien ja kenttien rakentelun.

Pelaa jedinä tai separatistina, ja nauti kummankin puolen uusista kyvyistä, kuten valomiekkaiskuista, vaikuttavista voimahypyistä tai muista hauskoista ominaisuuksista ainutlaatuisen komento-ominaisuuden avulla. LEGO Star Wars III vie pelaajat yhä monipuolisempaan LEGO-toimintaan uudistuneella, hauskalla tavalla!

Arvostettu ja kriitikkojen ylistämä LEGO® Star Wars™ -sarja palaa pelaajien iloksi vuonna 2011. Kolmas jatko-osa, LEGO Star Wars III: The Clone Wars, yhdistää Star Wars -universumin ja suositun Star Wars: The Clone Wars™ -TV-sarjan eeppiset tarinat ja ikoniset hahmot upouusiin peliominaisuuksiin.

Pelaajat pääsevät nauttimaan upouusista pelimekanismeista, joiden avulla he voivat luoda, hallita ja tutkia kaukaista galaksia ennennäkemättömillä tavoilla.  Luvassa on henkeäsalpaavaa grafiikkaa sekä uusia hahmoja ja kenttiä ja LEGO-universumille tunnusomaista kieli poskessa -huumoria.  Yli 20 tarinalähtöistä tehtävää ja 40 bonuskenttää kattavat koko kloonisotien aikakauden. LEGO Star Wars III:  The Clone Wars -pelissä fanit pääsevätkin tutkimaan maailmaa loputtomasti ja nauramaan Star Wars -galaksin tapahtumapaikoissa tähän asti humoristisimmassa, helppokäyttöisimmässä ja toiminnantäyteisimmässä LEGO-pelissä.

Ominaisuudet:

 • Uusi tarina – pelaajat pääsevät kokemaan ensimmäistä kertaa Star Wars: Kloonisodat -sarjan suosikkitarinansa uudelleenkerrottuina fanien tuntemassa, uskomattomassa LEGO-maailmassa.  
 • Valtavat maataistelut – Pelaajat pääsevät ensimmäistä kertaa LEGO Star Wars -elämyksessä hallitsemaan kloonisotilaspataljoonia heltymätöntä droidiarmeijaa vastaan. Viholliset nujerretaan rakentamalla tukikohtia, ottamalla käyttöön ajoneuvoja ja kutsumalla lisävoimia.
 • Tapahtumapaikan vaihtaminen – Aidon Star Wars -elämyksen mukaisen uuden ominaisuuden ansiosta pelaajat voivat hallita useita ryhmiä eri tapahtumapaikoissa. Pelaajat pyrkivät suorittamaan erilaisia tavoitteita ohjaamalla kutakin ryhmää yhdellä painikkeen painalluksella niin yksinpelissä kuin monen pelaajan yhteistyöpeleissäkin.
 • Upouusia loppuvastustajia – Fanit pääsevät kohtaamaan ensimmäistä kertaa LEGO Star Wars  sarjassa Kloonisodat-animaatiosarjassa nähtyjä jättiläismäisiä loppuvastustajia. Näitä ovat esimerkiksi Gor, eeppinen Zillo-peto ja monet muut suosikit.  
 • Monitasoiset avaruustaistelut – Pelaajat voivat suunnistaa ja lentää suosikkialuksillaan monitasoisissa taisteluissa kaikkialla galaksissa.
 • Uusia taistelukykyjä – Hahmoilla on entistä dynaamisempia liikkeitä, joiden ansiosta pelaajilla on enemmän vapautta taisteluissa.  Hahmoilla on myös uusia valomiekkakykyjä, kuten valomiekalla leikkaaminen, valomiekan heittäminen ja valomiekalla kiipeäminen.  Pelissä on myös uusia nostovaijerikykyjä, joiden avulla pelaajat voivat kiipeillä tehtävissä ja nujertaa vihollisia.
 • Tutki galaksia – Pelaajat voivat tutkia eksoottisia tapahtumapaikkoja erilaisilla aluksilla 16 eri tähtijärjestelmässä.  Fanit pelaavat konnamaisia separatisteja, uljaita tasavallan sankareita tai jopa palkkionmetsästäjiä, jotka seuraavat hahmoja galaksin halki.  
 • Laajennettuja voimakykyjä – LEGO-esineitä voi hallita voimalla upouusilla tavoilla. Niillä ratkaistaan pulmia ja avataan reittejä uusille alueille sekä poimitaan ja heitellään vihollisia – niitä voi jopa käyttää aseina.    
 • Upouusia klooniaseita, ajoneuvoja ja hahmoja – Uusissa klooniaseissa on pikatykkejä ja raketinheittimiä sekä upouusia jättiläismäisiä taistelualuksia tutkittavaksi, kuten Anakin Skywalkerin lippulaiva Resolute ja Grievouksen tuhoisa sota-alus Malevolence. Pelaajat pääsevät myös liikkumaan galaksissa uusilla ajoneuvoilla, kuten tasavallan taistelualuksella, klooniturbotankilla ja jopa Anakinin Jedi Interceptor -hävittäjällä ja Twilightillä. Fanit löytävät myös klassisia suosikkihahmojaan, kuten Darth Vaderin, Chewbaccan ja Luke Skywalkerin.
 • Pulmien ratkaiseminen – Pelissä on upouusia pulmia, jotka palkitsevat luovaa, yhteistyötä hyödyntävää ajattelua, ja ainutlaatuisia rakennustilanteita, jollaiset ovat mahdollisia vain kaukaisessa LEGO-galaksissa.  
 • Upouusi valaistus ja animaatioita – Upouusi runko herättää hahmot henkiin ja antaa pelaajille aivan uudenlaista hallintaa eloisassa ympäristössä, jollaista ei ole ennen nähty LEGO-pelissä.  
 • Jaettu ruutu – Parannettu dynaaminen jaetun ruudun tila monen pelaajan yhteistyöpeliin sallii peliin osallistumisen ja siitä poistumisen vaivattomasti, jotta ystävät ja perheenjäsenet voivat pelata yhdessä.

 

Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat