Laskulla

Laskulla
Meillä on käytössä VPD lasku, jolla voit maksaa ostoksesi vähintään 22 päivän korottomalla maksuajalla (Käsittelymaksu 1,95 € lisätään laskuun).

Osta nyt – maksa myöhemmin!

Saat tilaamasi tuotteet aina ajoissa

  • Lasku lähetetään kuukauden 17. päivänä
  • Maksuaika on vähintään 14 päivää ja jopa 50 päivää riippuen ostopäivästä
  • Käsittelymaksu 1,95 € per kuukausi, Voit siis ostaa tuotteita miten useassa tilauksessa haluat. Kaikki tilaukset yhdistyvät samaan laskuun ja tilinhoitomaksu veloitetaan ainoastaan kerran.
  • Mahdollisuus jakaa maksu eriin jopa kolmeksi vuodeksi

Tarjoamme Laskun yhteistyössä Avarda Oy:n kanssa. Ostohetken yhteydessä tehdään luottopäätös, jossa luottotietosi voidaan tarkistaa. Luotonmyöntäjänä toimii Avarda Oy. Jos hakemusta ei hyväksytä, voit valita toisen maksutavan.
Lasku lähetetään kirjepostina aina kuukauden 17. päivänä ja käsittelymaksu on 1,95 €. Lasku erääntyy seuraavan kuukauden 3. päivä, joten sinulla on jopa 50 päivää maksuaikaa, riippuen ostopäivästä. Myöhästyneestä maksusta veloitetaan muistutusmaksu (tällä hetkellä 5 euroa). Voit maksaa koko laskun kerralla, tai jakaa maksun eriin, jolloin sinulle avataan automaattisesti Tili. Pienin mahdollinen maksu lukee laskussa. Kun lasku on siirtynyt tilille, vuosikorko on 19,90 % ja kuukausittainen tilinhoitomaksu on 1,95 €. Esimerkiksi 1000 € ostoksessa luoton kokonaiskustannukset ovat 1 135€, erien määrät 12 ja erän suuruus 94,54€. Esimerkissä oletetaan, että eriä maksetaan yhden vuoden ajan. Voit milloin tahansa maksaa jäljellä olevan luoton kerralla pois.

Lisätietoa Avarda OY:n laskusta:
Yleiset lainaehdot (klikkaa auki)
vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot (klikkaa auki) (SECCI)

Toinen vaihtoehto on ottaa Klarnan Laskulla-palvelulla. Sen avulla verkkokaupassa asioiminen on turvallista ja helppoa. Maksu hoituu tilauksen mukana tulevalla laskulla, jossa on 14 vrk maksuaikaa. Ahvenanmaalta tehtyihin tilauksiin lasku lähetetään sähköpostilla. Joskus on mukavampi maksaa omassa tahdissa. Laskumme on helppo jakaa pienempiin eriin: maksa haluamasi summa, kuitenkin vähintään 9€ tai vaihtoehtoisesti 1/24 laskun loppusummasta laskussa olevalle tilinumerolle. Muodostuneen osamaksun vuosikorko on 22% ja laskutuslisä 4,90€/ lasku. Lähetämme Sinulle allekirjoitettavaksi tilisopimuksen postitse.

Tarkemmat ehdot. https://klarna.com/fi