Klonoa Door to Phantomile (CIB) (UK) Wii (Käytetty)

 
Saat 5 euron alennuksen kun tilaat 20 eurolla koodilla REZ322XD Lue lisää etusivulta
99,00 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 27.04. asti
  • Myymälässä / Varastossa 3 kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €
Osta uusi? 36,90 €
  • Saatavuus epävarmaa

Klonoa herättää Wiin omistajien mielikuvituksen tarjoamalla koukuttavaa pelattavaa, jännittäviä kenttiä ja ikimuistettavan tarinan. Auta Klonoaa pelastamaan Phantomile, maan joka on muodostunut sen asukkaiden unista, ja jonka tuntematon pahuus on piirittänyt hiljattain.

Klonoan henkeäsalpaava matka vie hänet läpi useiden eri kenttien, kun hän taistelee pelastaakseen ystävänsä ja kotimaansa. Seikkailunsa aikana Klonoa saa apua ystävältään Hewpoelta, hyväntahtoiselta hengeltä, joka asuu sormuksen sisällä. Sormusta käyttämällä Klonoa voi laukaista tuuliluodin, jonka avulla Klonoa voi tarttua vihollisiin ja puhaltaa ne täyteen.


Heilauttamalla Wii-ohjainta Klonoa pystyy heittämään vangitsemiaan vihollisia ja rikkoa niillä esteitä, löytää piilotettuja esineitä tai kukistaa muita vihollisia. Klonoa voi myös käyttää mitä tahansa kantamaansa vihollista hypätäkseen kahdesti ja päästä korkeille tasanteille tai suurten rotkojen yli. Nunchuk-apuohjaimen avulla Klonoa pystyy käyttämään pyörremyrskyliikettä hidastaakseen vihollisten vauhtia. Wii-ohjaimen ja Nunchuk-apuohjaimen lisäksi Klonoa-peli sisältää myös muita ohjaustapoja, mukaan lukien ohjaaminen pelkällä Wii-ohjaimella, Classic-ohjaimella ja Nintendo GameCuben ohjaimella.

  • Wii-versio sisältää värikästä grafiikkaa, liikkeentunnistusohjauksen sekä uusia salaisuuksia. Uusi parannettu versio alkuperäisestä pelistä ja lisäksi yksi kokonaan uusi taso.
     
  • Klonoan tehtävänä on pelastaa Phantomile, maan joka on muodostunut sen asukkaiden unista, ja jonka tuntematon pahuus on piirittänyt hiljattain.
     
  • Päivitetty versio ensimmäisestä Klonoa-pelistä, joka on yksi parhaimmista tasoloikista viimeisten 10 vuoden aikana.
     
  • Helposti opittavat ohjaustavat! Valitse seuraavista ohjaustavoista: Wii-ohjain ja Nunchuk-apuohjain, Wii-ohjain, Classic-ohjain ja Nintendo GameCuben ohjain.