Kingston 16gb microsdhc industrial c10 a1 pslc card + sd adapter

26,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 19.05. asti
  • Välivarastossa 5 kpl
Toimituskulut alk. 4,99 €
Kingstonin teollisuustason microSD-muistikortti on suunniteltu ja testattu kestämään kaikkein kovimpiakin ympäristötekijöitä. Sen käyttölämpötila-alue on -40 °C ... 85 °C, joten se pystyy toimimaan normaalisti sekä äärimmäisessä aavikon kuumuudessa että jäätävissä olosuhteissa. Muistikortti käyttää tekniikan huipputasoa edustavaa pSLC-tilaa tuottaessaan tiedonsiirtonopeudeksi jopa 100 Mt/s*. Sen luokitukset ovat 1 920 kirjoitettua teratavua** ja 30 000 tallennus- ja poistojaksoa. Tuotteen sisäiset ominaisuudet täyttävät kestävyyteen, tehokkuuteen ja ankariin olosuhteisiin liittyvät erityiset vaatimukset. Kingstonin teollisuustason microSD-muistikortti toimitetaan varustettuna UHS-I SD-sovittimella. Saatavilla olevat kapasiteetit ovat 8?64 Gt***.
Kingstonin teollisuustason microSD-muistikortti on suunniteltu ja testattu kestämään kaikkein kovimpiakin ympäristötekijöitä. Sen käyttölämpötila-alue on -40 °C ... 85 °C, joten se pystyy toimimaan normaalisti sekä äärimmäisessä aavikon kuumuudessa että jäätävissä olosuhteissa. Muistikortti käyttää tekniikan huipputasoa edustavaa pSLC-tilaa tuottaessaan tiedonsiirtonopeudeksi jopa 100 Mt/s*. Sen luokitukset ovat 1 920 kirjoitettua teratavua** ja 30 000 tallennus- ja poistojaksoa. Tuotteen sisäiset ominaisuudet täyttävät kestävyyteen, tehokkuuteen ja ankariin olosuhteisiin liittyvät erityiset vaatimukset. Kingstonin teollisuustason microSD-muistikortti toimitetaan varustettuna UHS-I SD-sovittimella. Saatavilla olevat kapasiteetit ovat 8?64 Gt***. * Nopeus saattaa vaihdella isäntälaitteesta ja laitteiston osista riippuen.
**Kirjoitettujen teratavujen (TBW) luokitus perustuu käyttökestävyyteen suurimmalla kapasiteetilla ja sisäisiin mittoihin, joilla määritellään, miten paljon dataa kortille voidaan kirjoittaa sen käyttöiän aikana.
***Osa flash-muistikortin mainitusta tallennuskapasiteetista on varattu alustusta ja muita toimintoja varten, eikä ole käytettävissä tallennukseen. Siten tietojen tallennukseen käytettävissä oleva todellinen tila on tuotteessa ilmoitettua määrää vähäisempi. Lisätietoja on nähtävissä Kingstonin flashmuistioppaassa.
****Kingstonin flash-kortit on suunniteltu yhteensopiviksi markkinoilla myytävien kuluttajatuotteiden kanssa ja yhteensopivuus on myös testattu. Jos muistikortteja aiotaan käyttää alkuperäisten laitevalmistajien tarkoituksiin tai muihin kuin tavanomaisiin kuluttajille tarkoitettuihin käyttötarkoituksiin, on suositeltavaa ottaa suoraan yhteyttä Kingstoniin. Lisätietoja käyttötarkoituksista on nähtävissä flash-muistikorttioppaassa.

Lisätiedot:
  • Muistikortin tyyppi Micro SD
  • Muistikapasiteetti 16 GB
  • Liitäntätyyppi Micro SDHC
  • Tuotteen mitat (L x S x K), mm 14.99 x 10.92 x 1.02
  • Tuotteen paino, g 2
  • Käyttölämpötila, °C -40-85
  • Lukunopeus, MB/s 100

Lisätietoja
Takuu60
Kategoriat
Alin hinta edellisten 30 päivän aikana: 25,99 €