Kinect Sports: Season Two (Kinect) Xbox 360 (Käytetty)

 
12,99 €
alk. 8,00 €/kk VPD tilillä
VPD Laskulla korotonta ja kulutonta maksuaikaa 16.05. asti
  • Myymälässä / Varastossa 1 kpl
Toimituskulut alk. 0,00 €
Osta uusi? 29,90 €
  • Saatavuus epävarmaa

Kinect Sports: Season Two sisältää kuusi uutta lajia ja jännittäviä uusia ominaisuuksia, jotka hyödyntävät kokonaisvaltaisesti mullistavaa Kinect-tekniikkaa. Jatko-osa päästää koko perheen kilpailemaan muuta maailmaa vastaan uudessa Challenge Play -tilassa Xbox LIVEssä. Sen lämminhenkinen kilvoittelu tarjoaa mukaansatempaavan kokemuksen niin satunnaisille pelaajille kuin huippu-urheilijoillekin.

 

KUUSI UUTTA JA JÄNNITTÄVÄÄ LAJIA

 

Tee voittoisa maali amerikkalaisessa jalkapallossa ja upota birdie-putti golfissa – mukana myös baseball, tennis, darts ja hiihto.

 

OMA URHEILUN MAAILMA

 

Voit yhdessä ystäviesi kanssa kilpailla koko maailmaa vastaan uusien tapahtumakalenterien, liigojen, uutissähkeiden ja yhteisten tavoitteiden avulla.

 

HELPOSTI PELIIN JA POIS

 

Peliin tuleminen ja siitä poistuminen on helppoa, joten voitte pelata vuorotellen, pitää välillä hengähdystaukoa ja saada kaikki mukaan toimintaan.

UUSI CHALLENGE PLAY -TILA

 

Esittelyssä on Challenge Play -tila, areenana Xbox LIVE ja olohuoneet ympäri maailmaa. Kilpaile perheesi kanssa tiukoissa kaksinpeleissä tai haasta ystäväsi, kun he myöhemmin kirjautuvat Xbox LIVEen.

 

PELIN SISÄISET ÄÄNIKOMENNOT

 

Uudet pelin sisäiset äänikomennot tekevät pelikokemuksesta entistäkin mukaansatempaavamman ja jännittävämmän.

 

HUOM: Peli vaatii toimiakseen Kinect-liiketunnistimen.

 

 

Lisätietoja
Takuu1 kk
Kategoriat